H νέα σειρά ανθολογίας ασιατικού τρόμου «Folklore» του HBO θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας


Ένα από τα πιο αγαπημένα είδη των ταινιών τρόμου είναι ίσως ο Ασιατικός τρόμος. Μας έχει δώσει μερικές από τις πιο αυθεντικές ανατριχίλες και ίσως κάποιες από αυτές να μας έχουν κάνει να χάσουμε και τον ύπνο μας. Αν αναλογιστεί κάποιος διαμάντια όπως το «Ringu» του Χιντέο Νακάτα, το «Thirst» του Τσαν-Γουκ Παρκ ή το «Ju-On» του Τακάσι Σιμίζου, ανάμεσα σε πολλές άλλες, τότε μπορεί να καταλάβει το πάθος και την αγάπη του κοινού σε οτιδήποτε ασιατικό και τρομαχτικό μαζί.

Το ΗΒΟ επιστρέφει στο είδος αυτό με μια σειρά ανθολογίας τρόμου 6 επεισοδίων, με τίτλο «Folklore». Η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα πέρσι το φθινόπωρο στο HBO Asia, ταξιδεύει στη άλλη πλευρά του Ειρηνικού στις αρχές του Φλεβάρη, και πρόκειται για έξι ιστορίες τρόμου οι οποίες βασίζονται σε μύθους και προκαταλήψεις έξι ασιατικών χωρών: Ιαπωνίας, Ινδονησίας, Μαλαισίας, Κορέας, Σιγκαπούρης και Ταϊλάνδης.

Εξι διαφορετικοί σκηνοθέτες από κάθε χώρα έχουν αναλάβει να μας κάνουν να τρομάξουμε ξανά με τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες, όπως ο σκηνοθέτης Τζόκο Ανγουάρ από την Ινδονήσια με το επεισόδιο «A Mother’s Love», το οποίο ακολουθεί την ιστορία μιας μητέρας και του γιού της οι οποίοι σώζουν κάποια παιδιά από μια εγκαταλελειμμένη έπαυλη μόνο που ανακαλύπτουν πως τα παιδιά ανήκαν ένα πλάσμα με το όνομα Βέβε Γκομπέλ και δεν είναι καθόλου χαρούμενο που έφυγαν…

Η σειρά «Folklore» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO την 1η Φλεβάρη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ