Ένα… αμφίβιο δωμάτιο ξενοδοχείου (pics)

Η αρχιτεκτονική εταιρεία, Mano De Santo, με βάση τη Βαλένθια, έχει δημιουργήσει και προτείνει στην αγορά ένα… μοναδικό δωμάτιο ξενοδοχείου, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να μεταφερθεί και να εγκατασταθεί οπουδήποτε χάρη στο σπονδυλωτό σχεδιασμό του.

Perierga.gr - Ένα δωμάτιο ξενοδοχείο που... ευδοκιμεί σε ξηρά και θάλασσα!

 

Η κατασκευή ονομάζεται Punta de Mar Marina Lodge και αποτελεί μια πρωτοβουλία ενίσχυσης του βιώσιμου τουρισμού που στοχεύει σε χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Με την πολύτιμη συμβολή της ηλιακής ενέργειας, το Punta de Mar Marina Lodge θα προσφέρει μια ιδιωτική και πολυτελή εμπειρία στο νερό ή στην ξηρά για δύο άτομα.

Perierga.gr - Ένα δωμάτιο ξενοδοχείο που... ευδοκιμεί σε ξηρά και θάλασσα!

 

Το Punta de Mar Marina Lodge αποτελείται από δύο επίπεδα συνολικού μεγέθους 74 τετραγωνικών μέτρων. Το ισόγειο – περίπου 40 τετραγωνικά μέτρα – περιλαμβάνει μια μικρή βεράντα μπροστά από την κρεβατοκάμαρα. Το μπάνιο και η αποθήκη είναι τοποθετημένα σε μια μονάδα πίσω από το κρεβάτι, ενώ μια μικρή εξωτερική βεράντα ολοκληρώνει το πίσω μέρος του ισογείου. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην οροφή, όπου βρίσκεται ένα υπαίθριο σαλόνι με καθίσματα.

Η ιδιόμορφη κατασκευή μπορεί εύκολα να μεταφερθεί – από την ξηρά στη θάλασσα και αντίστροφα – και μπορεί να προσφέρει μια σειρά διαφορετικών εμπειριών στους ενοίκους της.

Perierga.gr - Ένα δωμάτιο ξενοδοχείο που... ευδοκιμεί σε ξηρά και θάλασσα!

Εκτός από τους μηχανισμούς που ελαχιστοποιούν τα απόβλητα, το Punta de Mar Marine Lodge σχεδιάστηκε για να απορροφά τις ηλιακές ακτίνες με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Επιπλέον, η εσωτερική θερμοκρασία, το σύστημα φωτισμού και το σύστημα συναγερμού μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως μέσω των smartphones των επισκεπτών.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ