Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 1η ημέρα του Δεκεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Προσοχή στη διαχείριση των συναισθημάτων μας

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο, αλλά αυτή τη φορά σχηματίζει απαιτητικές όψεις με την Αφροδίτη στον Ζυγό και με τον Πλούτωνα. Καθώς η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο και η Αφροδίτη τον Ζυγό, το μεταξύ τους τετράγωνο δεν είναι τόσο αρνητικό, μολονότι μπορεί να παραπέμπει σε διαφορές στα γούστα με τους άλλους, όσο η αντίθεση με τον Πλούτωνα που αναμοχλεύει τα συναισθήματά μας και μας ξυπνά ίσως κάποιες αρνητικές σκέψεις. Ευτυχώς ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω κι έτσι θα έχουμε από το απόγευμα έναν πιο πρακτικό προσανατολισμό. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 15:07 μέχρι τις 18:00 που θα περάσει στον Λέοντα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ανοίγματα για επαγγελματικές συζητήσεις

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, θα μείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, και ύστερα θα επανέλθει από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, στα περιουσιακά στοιχεία, στην καριέρα, στους οικογενειακούς δεσμούς. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ουσιαστικές συζητήσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφωνίες και διακανονισμούς.

Ομαλά θα εξελιχτούν οι συνεργασίες και οι σχέσεις, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Όσοι αναζητούν νέα εργασία καλό θα είναι να συντονίσουν τις προσπάθειές τους, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις που θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες και προοπτικές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αυτοπροβολή. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για να δοθεί μία πιο δημιουργική ώθηση στην προσωπική ζωή.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, δυνατή θα είναι η σύσφιξη σχέσεων, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι έμπνευση, δημιουργικό πνεύμα, φαντασία, ενσυναίσθηση.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Πλούτωνα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν να δώσουν έκταση στην αμφισβήτηση, στη συναισθηματική προσκόλληση και στην εξάρτηση. Προσοχή στις σκηνές ζηλοτυπίας και στην κτητικότητα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Πρακτικότητα και μεθοδικότητα σε επαγγελματικά θέματα απαιτεί ο Ερμής αυτός, αλλά όχι παρορμητικές και εν θερμώ κινήσεις. Εστιαστείτε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή και ανέλιξη και δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους. Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη ιδιαίτερα σε εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το μέλλον της καριέρας σας! Μέχρι το απόγευμα θα είστε πιο πιεσμένοι και πιθανώς να έχετε και μεγαλύτερο εκνευρισμό εξαιτίας μιας επαγγελματικής σχέσης. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό.

Ταύρος

Πολύ πιο φιλική θέση παίρνει ο Ερμής σε ένα γήινο ζώδιο όπως το δικό σας, τον Αιγόκερω, το απόγευμα της Παρασκευής. Το μυαλό θα λειτουργεί με περισσότερη καθαρότητα κι ευθυκρισία και θα καταφέρνετε με την πρακτικότητα που σας διακρίνει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς σας, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα βρείτε ικανοποιητικές λύσεις! Ενδεχομένως να ταξιδέψετε ή να έχετε επαφές με φίλους ή συγγενείς που μένουν μακριά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις.

Δίδυμοι

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κυβερνήτης σας Ερμής από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω ευνοεί την ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Καιρός να δείτε με μεθοδικότητα και πρακτικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, οφειλές, έσοδα, έξοδα και να τα βάλετε σε μια τάξη. Ακόμη η θέση του προσφέρεται για έρευνα και για να δείτε πίσω από την επιφάνεια την ουσία σε λόγια και πράξεις. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με «ψυχραιμία» για θέματα που καίνε, όπως αυτά που αναφέρονται στην ερωτική ή σεξουαλική σας σχέση με το ταίρι σας ή τα κοινά σας οικονομικά, επιδιώξτε το μέχρι και τις 12/12. Προσοχή όμως σε πεσιμιστικές ή εμμονικές σκέψεις

Καρκίνος

Η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω από σήμερα το απόγευμα σάς δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους, να ακούσετε τις δικές τους απόψεις και σκέψεις, να συνεργαστείτε μαζί τους ώστε να έχετε θετικότερα αποτελέσματα στους στόχους σας. Ευνοείται ο διάλογος και η επίλυση προβλημάτων στις σχέσεις σας μέσω του διαλόγου. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τη συμβουλευτική, τις δημόσιες σχέσεις ή αν η δουλειά σας εμπεριέχει παρουσιάσεις και επικοινωνία, θα έχετε μια ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδο μπροστά σας που μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο και να έχετε και κέρδος. Σε κάθε περίπτωση, η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω οριοθετεί μια πιο εξωστρεφή φάση στη ζωή σας. Σήμερα μέχρι το απόγευμα είναι πιο απαιτητική η μέρα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης που μπορεί να βγάζουν στην επιφάνεια κάποια αρνητικά συναισθήματα ή ακόμη και ζήλιες.

Λέων

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερμής παίρνει θέση στον Αιγόκερω, θα διευκολύνει πρακτικά την καθημερινότητα σας και κυρίως τα επαγγελματικά θέματα. Είναι μια καλή περίοδος για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά, να πληρώσετε λογαριασμούς, να κάνετε διακανονισμούς σε χρέη, να τακτοποιήσετε τα λογιστικά σας, αλλά και να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αν ψάχνετε να προσλάβετε έναν συνεργάτη ή βοηθό, ή ακόμη και να κάνετε αγορές τεχνολογικού ή άλλου εξοπλισμού για τη δουλειά σας, επισπεύστε τις διαδικασίες μέχρι τις 12/12 γιατί από τις 13/12 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Επίσης το διάστημα είναι θετικό για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας και να ρυθμίσετε θέματα διατροφής, άσκησης, κλπ.

Παρθένος

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερμής παίρνει μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας και βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας. Θα είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους, πιο διασκεδαστικοί και πιο εξωστρεφείς. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να είστε η ψυχή της παρέας στον πιο γιορτινό μήνα! Μάλλον θα πρωτοστατήσετε σε όλα τα παιχνίδια και μπορεί να πειραματιστείτε λίγο και με την τύχη σας παίρνοντας μέρος σε τυχερά παιχνίδια. Ακόμη θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε αν είστε μόνοι-ες. Η σχέση με το ταίρι σας, τα παιδιά σας αν έχετε ή τους φίλους σας θα είναι πιο ζωηρή και θα τους αφιερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Αν είστε μόνοι μπορεί σε ένα ταξίδι να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κάνει κλικ ερωτικά.

Ζυγός

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω το απόγευμα της Παρασκευής σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μη θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας. Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο στη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό το ζώδιο. Κάποιοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες σας, στο μέρος που γεννηθήκατε ή σε ένα μέρος που νιώθετε οικειότητα. Ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή σας προκειμένου να το επιλύσετε. Άλλοι θα κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή επισκευές, τροποποιήσεις, προκειμένου να προετοιμαστείτε για τις γιορτές. Άλλοι μπορεί να ξεκινάτε μια νέα δραστηριότητα και να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για το πώς θα πάει στην πορεία.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω το απόγευμα της Παρασκευής σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μη θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας. Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο στη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό το ζώδιο. Κάποιοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες σας, στο μέρος που γεννηθήκατε ή σε ένα μέρος που νιώθετε οικειότητα. Ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή σας προκειμένου να το επιλύσετε. Άλλοι θα κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή επισκευές, τροποποιήσεις, προκειμένου να προετοιμαστείτε για τις γιορτές. Άλλοι μπορεί να ξεκινάτε μια νέα δραστηριότητα και να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για το πώς θα πάει στην πορεία.

Τοξότης

Την Παρασκευή ο Ερμής μετακινείται από το ζώδιο σας στον Αιγόκερω και σας βοηθά να εστιαστείτε στα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες καλές ιδέες για να βγάλετε χρήματα τώρα ή κάποιες καλές προτάσεις για δουλειά που θα ανεβάσουν τις μετοχές και το εισόδημα σας. Γενικώς καλό είναι να ασχοληθείτε πρακτικά με λογαριασμούς, με τα ψιλά γράμματα σε οικονομικές συμφωνίες προκειμένου να επωφεληθείτε ή να προχωρήσετε σε διακανονισμούς. Πάντα ο Ερμής σχετίζεται με την τάξη και την οργάνωση και μολονότι σας φαίνεται βουνό κάτι τέτοιο, θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι θα νιώσετε όταν έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας.

Αιγόκερως

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας και η επικοινωνία γίνεται προτεραιότητα! Με την επιρροή αυτή θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, πολλές συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, συσκέψεις, επαφές με κόσμο, εμπορικές δοσοληψίες μετακινήσεις ή και ταξίδια. Θα θέλετε να εκφραστείτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και θα είστε πιο ευθείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Πολλές φορές βέβαια μπορεί να νιώθετε πιο ανήσυχοι ή να έχετε ανεξήγητη νευρικότητα. Ίσως γιατί το μυαλό σας είναι πιο ανήσυχο απ’ ότι συνήθως και το νευρικό σας σύστημα υποφέρει. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τον γραπτό ή προφορικό λόγο, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές θα έχετε μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας!

Υδροχόος

Εσωστρέφεια, μια τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας, να μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας και να λειτουργείτε κάπως μυστικά ή παρασκηνιακά, προσδίδει η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω από σήμερα το απόγευμα. Μιας και η πορεία του στον Αιγόκερω συμπίπτει με το τέλος της χρονιάς, ίσως κάνετε τους απολογισμούς σας ή δουλεύετε πάνω σε ένα επαγγελματικό πόνημα που θα βγει στην επιφάνεια λίγο αργότερα. Είναι μια περίοδος που θα σας απασχολεί το παρελθόν, φροντίστε όμως να μη φορτώνεστε ενοχές και μετανιώνετε για πράγματα που δεν αλλάζουν. Καλό είναι να εξετάζετε παλιές πράξεις ή παραλείψεις προκειμένου να βελτιώσετε τους χειρισμούς στο μέλλον. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη μοναξιά αυτές τις μέρες και καθώς η επιρροή εκτείνεται μέχρι τις 22/12 προσπαθήστε να μην απομονώνεστε από τους φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Ιχθείς

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σήμερα το απόγευμα εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους άλλους, τη συλλογική εργασία, την υλοποίηση με πρακτικό τρόπο των στόχων και των επιθυμιών σας. Από σήμερα σταδιακά θα έχετε περισσότερο εξωστρεφή διάθεση, θα συντονίζεστε με τις πιο χαλαρές μέρες της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να μοιράζεστε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με κατανοητό τρόπο στους γύρω σας. Σημαντικές θα είναι και οι επαφές σας με συνεργάτες από τον χώρο της δουλειάς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ