Ναύπακτος: Έξι συλλήψεις για το «γδύσιμο» μαθητριών μέσω εφαρμογής


Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό με θύματα κορίτσια γυμνασίου

Σε έξι συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι Αρχές για την πρωτοφανή υπόθεση σε σχολείο της Ναυπάκτου, όπου μαθητές Γυμνασίου μέσω εφαρμογής «έγδυναν» συμμαθήτριές τους!

Αυτή είναι η σοκαριστική καταγγελία που έκανε ο διευθυντής του Γυμνασίου, ο οποίος πήγε στο αστυνομικό τμήμα, αποκαλύπτοντας τη φάμπρικα που είχε στηθεί. Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονος μαθητής της β’ Γυμνασίου, δημιουργούσε μέσω της εν λόγω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, τις οποίες αργότερα έδινε σε άλλους μαθητές του σχολείου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ενώπιον των αστυνομικών κατέθεσε και ο πατέρας κοριτσιού, ο οποίος κατήγγειλε ότι ανάμεσα στις μαθήτριες που έπεσαν θύματα ήταν και η 13χρονη κόρη του.

«Έφτιαχναν» τις φωτό και τις διακινούσαν σε συμμαθητές τους

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον τελευταίο μήνα, ο 13χρονος μαζί με έναν συμμαθητή του, μέσω εφαρμογής, έφτιαχναν τέτοιες φωτογραφίες, με τα πρόσωπα δηλαδή μαθητριών αφαιρώντας τα ρούχα και τις έστελναν και σε άλλα παιδιά.

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο ήταν μέλος σε ομάδα στο telegram εκεί όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, εκδικητική πορνογραφία και λοιποί ειδικοί ποινικοί νόμοι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ