Γιάννης Μπέζος: «Η Ελλάδα έχει και την ακριβή της πλευρά, όχι μόνο τη φτηνή»


«Το κοινό που επιλέγει τα reality προγράμματα σημαίνει ότι τους μοιάζει, βλέπει κάτι από τον εαυτό του»…

Η ΕΡΤ επανέρχεται δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία με την τηλεοπτική μεταφορά του αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Στρατή Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω», σε σκηνοθεσία και σενάριο του Τάσου Ψαρρά.

Το casting συνθέτουν μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως οι Δημήτρης Μοθωναίος (Αντώνης Κωστούλας), Γιάννης Μπέζος (Στρατηγός Ιωάννου-Μπαλαφάρας), Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (Μυρσίνη), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Άντζω), Νίκος Πουρσανίδης (Στράτης Μυριβήλης), Γιώργος Αρμένης (Θύμιος Κωστούλας), Δημήτρης Ημέλλος (Φαναριώτης), Ερρίκος Λίτσης (ταμίας), Ηλιάνα Μαυρομάτη (Στυλιανούλα) και Βαγγέλης Στρατηγάκος (Λεωνίδας).

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η avant-premiere του πρώτου επεισοδίου της σειράς και το «παρών» έδωσαν όλοι οι συντελεστές, οι οποίοι απόλαυσαν την προβολή ενώ το κλίμα ήταν ευχάριστο, καθώς στα πρόσωπά τους ήταν έκδηλη η ικανοποίηση από το καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Η κάμερα του gossip-tv.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε δηλώσεις από τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, την οποία χαρακτήρισε ως «ένα μεγάλο και τολμηρό εγχείρημα».

Σε ερώτηση που αφορούσε στο τι θα αποκομίσει ο τηλεθεατής παρακολουθώντας τη σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν καυστικός και δήλωσε:

«Ελπίζω ο τηλεθεατής να πάρει κανένα βιβλίο να διαβάσει, ας πάρει τα βιβλία του Μυριβήλη, να καταλάβει ότι στη χώρα μας εκτός από όλους αυτούς που κυκλοφορούν, υπάρχουν και κάποιοι που λέγονται άνθρωποι της τέχνης, του πνεύματος και έχουμε αρκετούς. Η Ελλάδα έχει και την ακριβή της πλευρά, όχι μόνο τη φτηνή»!

Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε και την τάση να προβάλλονται στην τηλεόραση reality προγράμματα που επιλέγει μέρος του τηλεοπτικού κοινού:

«Δε με ενδιαφέρουν καθόλου αυτά! Είναι σα να μην υπάρχουν μπροστά μου! Το κοινό που τα επιλέγει σημαίνει ότι τους μοιάζει, το βλέπει γιατί του θυμίζει κάτι από τον εαυτό του, δε μου κάνει εντύπωση. Υπάρχουν άπειρα πράγματα στην τηλεόραση και ντοκιμαντέρ και σειρές, που δύσκολα τις ακολουθούμε, διότι συνηθίζουμε στο φτηνό».

Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε και το αν έχει δεχτεί πρόταση να βρεθεί σε κριτική επιτροπή κάποιου talent show ξεκαθαρίζοντας: «Όχι! Δεν ασχολούμαι καθόλου μ’ αυτά! Δε με ενδιαφέρουν καθόλου, είναι τελείως έξω από τον ορίζοντά μου». 

Σε ερώτηση που αφορούσε την κόρη του Ηρώ Μπέζου, η οποία κι εκείνη έχει πάρει επαγγελματικά το δρόμο των γονιών της, δεν θέλησε να απαντήσει!

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

 

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ