Επικό βίντεο Μητσοτάκη για το Youth Pass με καπέλο και σκέιτ

Youth Pass: Ο χιουμοριστικός τρόπος του πρωθυπουργού να απευθυνθεί τους νέους 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη είναι από τους ενεργούς πολιτικούς στη χρήση των social media και το αποδεικνύει με παρεμβάσεις που κάνει απευθυνόμενος προς τους πολίτες ιδιαίτερα τους νέους.

Με αφορμή τη λήξη σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου της προθεσμίας για τις αιτήσεις των voucher των 150 ευρώ που δίνεται με το Youth Pass, διάλεξε την πλατφόρμα του TikTok για να απευθυνθεί προς τους νέους ώστε να καταθέσουν τις αιτήσεις, καθώς υπάρχει περιθώριο για ακόμα 90.000 δικαιούχους.

Στη διάρκεια του βίντεο, συνεργάτιδά του εμφανίζεται με ένα καπέλο κι ένα σκέιτ, τα οποία ο πρωθυπουργός απλά…χρησιμοποιεί γιατί όπως λέει «μου είπαν όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο… νεανικός»…

Δείτε το απολαυστικό αποτέλεσμα

@kyriakosmitsotakis_

❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Το Youth Pass που θα λάβουν περίπου 200.000 νέοι δικαιούχοι, από 18 έως 19 ετών, θα έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Μάλιστα, οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το voucher των 150 ευρώ σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό, τον τουρισμό αλλά και τις μεταφορές.

Ποιοι οι δικαιούχοι του Youth Pass

Όπως έχει διευκρινιστεί, το Youth Pass δικαιούνται όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας, που φορολογούνται στη χώρα μας και είναι από 18 έως 19 ετών. Πιο συγκεκριμένα, αιτήσεις μπορούν να κάνουν οι νέοι που συμπλήρωσαν τα 18 ή τα 19 έτη από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η ενίσχυση για όλους τους δικαιούχους θα καταβάλλεται μια φορά τον χρόνο μέχρι την 31η Μαΐου κάθε έτους.

Ποια είναι η διαδικασία πίστωσης στους δικαιούχους του Youth Pass

Μόλις οι νέοι κάνουν αίτηση, ενημερώνονται για την πρώτη ενεργοποίηση της κάρτας και τα χρήματα που πιστώθηκαν στον λογαριασμό μέσω είτε sms στο κινητό είτε email.

Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher των 150 ευρώ είτε για διακοπές, πληρώνοντας μέρος των καταλυμάτων, είτε για εισιτήρια στα θέατρα και συναυλίες είτε για ταξί, λεωφορεία, τρένα κ.λπ.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ