Κατέρρευσε ένας μύθος: Αποκαλύφθηκε τι γεύση έχει το πράσινο ζελεδάκι της Haribo


Κατέρρευσε ένας μύθος: Όσοι απολαμβάνουν τα Haribo gummy bears, είναι μπερδεμένοι μετά την αποκάλυψη της πραγματικής γεύση του πράσινου αρκουδιού

Η ανάρτηση που σόκαρε τους καταναλωτές των Haribo εμφανίστηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα του Reddit και φωτογραφίζει μια σακούλα Haribo, στην οποία αναφέρεται η γεύση κάθε αρκούδας με βάση το χρώμα της.

Κατέρρευσε ένας μύθος: Αποκαλύφθηκε τι γεύση έχει το πράσινο ζελεδάκι της Haribo

Ενώ οι περισσότεροι καταναλωτές θα συνέδεαν την πράσινη αρκούδα με γεύση πράσινου μήλου, λάιμ ή ακόμη και καρπουζιού, η εταιρεία λέει πως το πράσινο ζελεδάκι Haribo έχει στην πραγματικότητα γεύση φράουλας!


Επιπλέον, μια ακόμα ανακάλυψη ήταν και το ότι ο Χανς Ρίγκελ, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία το 1920, ονόμασε την Haribo παίρνοντας τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματός του, του επωνύμου του και της πόλης όπου γεννήθηκε, δηλαδή της Βόννης της Γερμανίας.

O κακός χαμός στο διαδίκτυο από την “αποκάλυψη” της εταιρίας και το Παγκοσμίως γνωστό γλύκισμα που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Viral: To βίντεο – οφθαλμαπάτη με τα άλογα που «τρελαίνει» τους θεατές

Ακολουθούν μερικές “ψύχραιμες” αντιδράσεις…

Ποια είναι η Haribo;

Η Χάριμπο (Haribo) είναι γερμανική εταιρεία που παρασκευάζει ζαχαρωτά και καραμελάκια. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παραγωγό καραμελών σε ζαχαρωτά παγκοσμίως.

Ο Χανς Ρίγκελ δημιούργησε το 1920 το όνομα Χάριμπο για την παραγωγή των ζαχαρωτών του στη γειτονιά Κέσενιχ της Βόννης από τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματος του και του επώνυμου του και επίσης τα 2 πρώτα γράμματα της πόλης Βόννης. (Hans Riegel Bonn).

Το πιο γνωστό προϊόν της εταιρείας είναι τα χρωματιστά ζελατινένια αρκουδάκια (Haribo Goldbären).

Το μότο της εταιρείας είναι Haribo macht Kinder froh und Εrwachsene ebenso (Η Χάριμπο κάνει τα παιδιά χαρούμενα αλλά και τους μεγάλους επίσης).

Στην Ελλάδα σε διαφήμιση της τηλεόρασης το μότο έχει γίνει: Χάριμπο δίνει χαρά στον Νίκο τον Ρουμπά. Στο Ηνωμένο Βασίλειο λέει ότι τα παιδιά και οι ενήλικες τα αγαπάνε εξίσου. Στη χώρα αυτή κυκλοφορεί μάλιστα μια παραλλαγή των Χάριμπο με ζώα και πρωταγωνιστές του Χάλοουιν, όπως αράχνες, φαντάσματα, νυχτερίδες και φίδια.

Οι πιο γνωστές συσκευασίες είναι οι ακόλουθες:

Haribo Γκολντ-μπέερεν
Haribo Κόλα
Haribo Τσέρυ
Haribo ΒάινΛαντ
Haribo Star Mix (Ηνωμένο Βασίλειο) και Horror Mix


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ