Νέος Κόσμος: Η Κινέζα πήδηξε από τον 3ο για να σωθεί από τον κακοποιητή και βιαστή της

Νέος Κόσμος: Οκτώ ώρες φρίκης από την στιγμή που ο 40χρονος σύντροφός της την έδεσε με δεματικά, έως την ώρα που κατάφερε να αποδεσμευτεί και να πηδήξει από τον 3ο όροφο στον 1ο για να ζητήσει βοήθεια, βίωσε η 36χρονη με καταγωγή από την Κίνα στον Νέο Κόσμο.

Νέος Κόσμος: Το χρονικό της φρίκης

Το μαρτύριό της ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 40χρονος σύντροφός της τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια, της έδεσε με δεματικά τα χέρια και τα πόδια και τη βίασε.Κατόπιν, υπό την απειλή ψαλιδιού, απαίτησε από αυτή χρήματα και επί 4 ώρες, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα, έκανε μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό της στον λογαριασμό του. Όπως ανέφερε η 36χρονη, της αφαίρεσε περισσότερα από 100.000 γουάν. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από το σπίτι και την άφησε δεμένη.Νέος Κόσμος: Η Κινέζα λύθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι

Στις 19:30 το απόγευμα, με τη χρήση του ψαλιδιού, κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και πήδηξε από το παράθυρο του 3ου στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Εκεί ζήτησε βοήθεια από μια ανήλικη, που κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Μέχρι στιγμής ο σύντροφός της δεν έχει εντοπιστεί και δεν αποκλείεται να έχει προλάβει να διαφύγει στην Κίνα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ