Νίκος Χατζηνικολάου: Οι 5 φωτογραφίες της κόρης του που έκαναν θραύση στο Instagram


Η Εύα είναι το κορίτσι του, η ζωή του όλη και το αντικαταθλιπτικό του, όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος!

Σίγουρα έχει αδυναμία και αγάπη και στους γιους του, αλλά όπως και να το κάνουμε η Εύα, θα είναι για πάντα το μονάκριβο κοριτσάκι του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου «λιώνει» για εκείνη και η μικρή Εύα «λιώνει» για τον μπαμπά της.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αν και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών του στο Instagram, όταν το κάνει τα likes και τα σχόλια από τους followers του, πέφτουν βροχή.

Από τον Φεβρουάριο του 2017 που έχει δημιουργήσει τον λογαριασμό του στο Instagram, μόνο 5 φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφία της μικρής Εύας. Και οι πέντε φορές όμως, ήταν αρκετές για να φανεί η αδυναμία που της έχει αλλά και το πόσο όμορφη είναι.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει ακόμη τρία αγόρια. Τον Πάνο, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο. Τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα, έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη και τον Πάνο από προηγούμενο γάμο του με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση!

Δείτε τις φωτογραφίες της μικρής Εύας που έχουν ξετρελάνει το Instagram, με την πιο πρόσφατη να τη δείχνει να παίζει στα χιόνια με τον μεγαλύτερο αδερφό της Αλέξανδρο!

Πηγή: mothersblog.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ