Αχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίσθηκε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ


Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του 61χρονου πρώην απόστρατου της Αστυνομίας στη Δυτική Αχαΐα.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ. από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, κοντά στο χωριό Άρλα στη Δυτική Αχαΐα.

Σύμφωνα με το tempo24, ο 61χρονος βρέθηκε σε αμπελώνα στην περιοχή του χωριού Άρλα, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν σε μακρινή απόσταση -περίπου 300 μέτρων- από το σημείο που τον εντόπισαν.

Ο εντοπισμός του έγινε από την τριμελή ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ και τον διασώστη σκύλο Τζόρνταν.

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. επέβαινε σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Μερσεντές ενώ οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι εθεάθη στην περιοχή της Άρλας, κοντά στην Τριταία.

Αχαΐα: Ο 61χρονος ανταποκρίθηκε σε τηλεφωνική κλήση και εξαφανίστηκε

Ο άνδρας εξαφανίστηκε την Κυριακή, επιβαίνοντας στο Ι.Χ. από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Χθες το πρωί φέρεται να ανταποκρίθηκε σε τηλεφωνική κλήση, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα που ακριβώς βρίσκεται.

Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν εκ νέου σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να επικεντρώνονται σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου, με τη συμμετοχή αστυνομικών, πεζοπόρων τμημάτων της Πυροσβεστικής, εκπαιδευμένους σκύλους και θηροφύλακες και drones.

Το θρίλερ έλαβε τέλος το βράδυ της Δευτέρας, όταν δυστυχώς ο 61χρονος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ