Θέμις Μπαζάκα: «Ποτέ δεν είχα ματαιοδοξία στη ζωή μου και δεν την καταλάβαινα την επιτυχία»


Η Θέμις Μπαζάκα μίλησε για τους ρόλους που έχει υποδυθεί στην καριέρα της και προχώρησε σε αποκαλύψεις. 

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ήταν αφοσιωμένη στην τηλεόραση και γι» αυτό άργησε ν» ασχοληθεί με το θέατρο.

Μου λέγατε πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη άτι οι μεγάλοι ρόλοι άργησαν να έρθουν στην περίπτωση σας. Ακούγοντας το όνομα «Θέμις Μπαζάκα», δεν το φαντάζεσαι αυτό. Είναι σαν να παίζατε πάντα τέτοιους ρόλους.

«Τα τελευταία δέκα χρόνια, θα έλεγα, μου ήρθαν αυτοί οι ρόλοι και πολύ τους χαίρομαι. Δεν υπήρξα ποτέ ενζενί. Αυτό που λέμε «cover girl των περιοδικών». Και μικρή που ήμουν, μου έδιναν ρόλους πιο «character» και μεγαλύτερους από την ηλικία μου. Είχα πάντα και αυτό το πρόσωπο, που δεν ήταν ενός pin up girl.»Εχω την εντύπωση ότι τώρα είμαι εκεί που με προόριζαν να είμαι, δεν ξέρω πώς να το πω. Η αλήθεια είναι ότι άργησα κι εγώ ν» ανοίξω σχέσεις με το θέατρο. Τουλάχιστον για μία δεκαπενταετία ήμουν μόνο στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Ήδη από την πρώτη μου ταινία, το Ρεμπέτικο, άνοιξαν όλες οι πόρτες στο σινεμά. Την επόμενη χρονιά έκανα τα Πέτρινα Χρόνια και αμέσως δημιουργήθηκε μια κινηματογραφική καριέρα. Ακολούθησε η τηλεόραση, με τις καλές σειρές που έκανε τη δεκαετία του «90 η ιδιωτική τηλεόραση. Ήμουν τυχερή, έπαιξα σε σίριαλ που ήταν σαν μικρές ταινίες»

Πώς είναι να κάνεις επιτυχία με την πρώτη σου δουλειά; Σαρωτική επιτυχία μάλιστα.

«Περίεργο. Και λίγο τρομακτικό. Θα έλεγα, όμως, πως ποτέ δεν είχα ματαιοδοξία στη ζωή μου και δεν την καταλάβαινα την επιτυχία. Δεν της έδινα σημασία. Κάτι που κάνω ακόμη σήμερα, γιατί ξέρω καλά ότι η αποτυχία καιροφυλαχτεί. Και είναι τόσο σχετικά όλα αυτά στη δική μας δουλειά. Είναι σαν να δίνεις εξετάσεις κάθε μέρα, δεν σου χαρίζεται τίποτα. Έτσι όπως σ’ ανεβάζουν, μπορούν και να σε κατεβάσουν. Ευτυχώς, είμαστε σε μια μικρή χώρα, όπου ούτε η άνοδος ούτε η πτώση είναι τόσο μεγάλη. Στα μαλακά πέφτουμε» είπε στο people

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ