Υρώ Λούπη: «Στη ζωή πηγαίνω με τη ροή των πραγμάτων»


Μπορεί η τηλεόραση να έχει αλλάξει και οι αμοιβές να μην είναι ίδιες με παλιά, αλλά η Υρώ Λούπη δεν παραπονιέται

Πηγαίνει με το ρεύμα του καιρού και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που της αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση.

Πώς είναι αυτή τη στιγμή οι αμοιβές στην τηλεόραση;

«Δεν έχουν σχέση με το παρελθόν, αλλά δεν γκρινιάζω. Στη ζωή πηγαίνω με τη ροή των πραγμάτων. Έπειτα, έχω μεγαλώσει σε λαϊκή γειτονία, στα Γερμανικά της Νίκαιας, επομένως έχω μάθει να εκτιμώ την καλή μου τύχη. Άλλωστε ανήκω στους τυχερούς ηθοποιούς που πρόλαβαν και τις εποχές που, κακά τα ψέματα, παίρναμε πολύ καλά λεφτά. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν οι «Φρουροί της Αχαΐας». Ευτυχώς τώρα επιστρέφει και πάλι η ελληνική μυθοπλασία, ανοίγει ξανά η δουλειά, κάτι που αρέσει και στους θεατές»

Σε εσάς τι αρέσει να βλέπετε στην τηλεόραση;

«Περνώ περιόδους που δεν την ανοίγω καν, και άλλες που βλέπω τόσο πολύ, που… πονούν τα μάτια μου. Κυρίως τον χειμώνα, που χουχουλιάζω, μπορώ να βλέπω τα πάντα στην τηλεόραση, από το πρωί ως το βράδυ. Εκείνα που δεν αντέχω είναι οι εκπ-μπές μαγειρικής και τα παιχνίδια επιβίωσης».

Εντάξει τα ριάλιτι, αλλά η μαγειρική γιατί δεν σας αρέσει;

«Μου αρέσει να τρώω, όχι να μαγειρεύω. Αφήστε που, άμα τα βλέπω, μετά θέλω να φάω τα πάντα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου αρέσει το φαγητό. Με το ζόρι κρατιέμαι. Αν με αφήσεις ελεύθερη, μπορώ να τρώω με ένα πιρούνι σε κάθε χέρι» εξήγησε στο Τηλέραμα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ