Ελένη Κωνσταντινίδου: Η υιοθεσία της, ο δεσμός με τον «Βασιλιά των Τσιγγάνων» και οι πλαστικές!


Η Ελένη Κωνσταντινίδου αποκαλύπτεται στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελένη Κωνσταντινίδου συναντά την Ελεονώρα Μελέτη και εξομολογείται την ιστορία της ζωής της!

Η γνωστή εστεμμένη μιλά για το γεγονός ότι είναι υιοθετημένη και τον τρόπο με τον οποίο οι φυσικοί της γονείς την παρέδωσαν στην οικογένεια που τη μεγάλωσε σε ηλικία μόλις 3 ετών.

Η ίδια δηλώνει:

«Η μητέρα μου είχε πάρει την πρωτοβουλία να μου λέει από μικρή ότι έχω 2 μανούλες, οπότε κάπως προετοίμαζε το υποσυνείδητό μου! Στις πρώτες τάξεις του δημοτικού τη ρώτησα αν είμαι υιοθετημένη και μου λέει «ναι». Εκεί έφαγα το πρώτο σοκ, αλλά μετά έζησα με αυτό. Τους φυσικούς μου γονείς δεν τους γνώρισα ποτέ…Εγκαταλείφθηκα σε μια πόρτα με ένα σημείωμα που έγραφε την ημερομηνία γέννησής μου»!

Αφού περιγράφει εκτενώς τον τρόπο που υιοθετήθηκε, έπειτα αναφέρεται στον δεσμό της με τον «Βασιλιά των Τσιγγάνων» και την απόκτηση ενός παιδιού από αυτήν τη σχέση:

«Γνωριστήκαμε στο χωριό μου! Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας και εντυπωσιάστηκα…Η αλήθεια είναι ότι δεν παντρευτήκαμε ποτέ, γιατί η μαμά μου ήταν εντελώς αντίθετη…Είχε στο μυαλό της να είμαι με κάποιον με μόρφωση…Η διαφορά στην επικοινωνία έπαιξε καθοριστικό ρόλο…Δεν είχαμε κοινά! Εγώ ας πούμε άκουγα Frank Sinatra κι εκείνος Μάκη Δημάκη…Η γυναίκα για εκείνους είναι σε πιο υποδεέστερη θέση, μου πήρε 6 μήνες να το καταλάβω μέχρι που έμεινα έγκυος…Αφού φτάσαμε το παιδί μας 1 έτους χωρίσαμε και τώρα οι σχέσεις μας είναι άψογες, αλλά περάσαμε ένα διάστημα που ήταν καταστροφή».

Ακόμη, παραδέχεται ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και πειράγματα στην εμφάνισή της!

Δείτε τα όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»:

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ