Σαλαμίνα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη Γεωργία –  Στον ανακριτή ο αμετανόητος και προκλητικός  γυναικοκτόνος 


Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 71χρονος για να απολογηθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα.

Ο γυναικοκτόνος θα βρεθεί σήμερα ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά, ενώ την ίδια μέρα, συγγενείς και φίλοι αναμένεται να πουν το ύστατο χαίρε στην άτυχη 43χρονη.

Καταδικασμένος ερήμην για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα κατά συρροή είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γεωργίας στη Σαλαμίνα, ο οποίος φαίνεται πως είχε δύο ταυτότητες και αυτός ήταν ο λόγος που ποτέ δεν συνελήφθη. Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί το 2019 για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.

Το 2013 μία πρώην σύντροφός του, κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. τον άνδρα για ενδοοικογενειακή βία, αλλά παρότι αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δεν συνελήφθη ποτέ. Το 2019, ο 71χρονος σήμερα, δικάστηκε ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλακή για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.



Σλαμίνα: Δύο ταυτότητες είχε ο 71χρονος γυναικοκτόνος

Ο λόγος που ανακαλύφθηκε με αυτόν τον τρόπο το ποινικό του παρελθόν, είναι ότι είχε αλλάξει πατρώνυμο και μητρόνυμο στην ταυτότητά του το 2009 και η καταγγελία από την μηνύτρια είχε γίνει με τα παλιά του στοιχεία.



Έτσι, δικάστηκε με τα παλιά στοιχεία ταυτότητας, παρότι είχε δηλώσει απώλεια της ταυτότητάς του, και που είχε μέχρι σήμερα «έφερε» λευκό ποινικό μητρώο.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 71χρονος, πριν αλλάξει ταυτότητα, είχε αλλάξει το 1972 όνομά του, καθώς υιοθέτησε ένα ελληνικό όνομα, από μουσουλμανικό που είχε. Το 1983 άλλαξε και το επώνυμό του και το έκανε ελληνικό.

Σαλαμίνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της φίλης της άτυχης Γεωργίας για το τέρας σύντροφό της

Συγκλονιστικά είναι όσα περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μια φίλη της 43χρονης Γεωργίας, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ειδικό σχολείο, όπου φοιτούσαν τα παιδιά τους που είναι και τα δύο άτομα με αναπηρία. Όπως είπε γνώριζε τόσο τη Γεωργία, όσο και τον σύντροφό της και έκαναν παρέα. Ο 71χρονος ήταν ο οδηγός του σχολικού που μετέφερε τα παιδιά στο σχολείο και η 43χρονη ήταν συνοδός.



Σαλαμίνα

Σαλαμίνα – φίλη της Γεωργίας: Ήταν με γυαλιά ηλίου ακόμα κι αν είχε συννεφιά

«Αρχικά ήταν ευτυχισμένη. Μετά από λίγο καιρό όμως διέκρινα ένταση κι εκνευρισμό ανάμεσά τους. Πολλές φορές την έβλεπα με γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είχε συννεφιά. Μου έλεγε ότι είχε ευαισθησία στο φως. Όταν έβλεπα τα μάτια της μελανιασμένα και τα χείλη της σκισμένα μου έλεγε πως έπεσε και χτύπησε. Τον κάλυπτε. Πολλές φορές τον είχα ακούσει εγώ η ίδια να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει», είπε η γυναίκα.

 

«Τη ξέκανα την κ@@@», είπε o 71χρονος

Τη μέρα της δολοφονίας, όταν έμαθε πως η 43χρονη ήταν νεκρή και πως βασικός ύποπτος ήταν ο 71χρονος, τον πήρε στο τηλέφωνο κι εκείνος απάντησε.

Αρχικά της έκανε τον ανήξερο, όμως η συμπεριφορά του ήταν ανατριχιαστικά κυνική.

«Τον πήρα και του είπα “τι έκανες ρε;” Μου είπε ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγα. Όταν του είπα ότι η Γεωργία είναι νεκρή μου είπε “ε πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη”. Τρελάθηκα. Του είπε “δεν ντρέπεσαι; Μόνο αυτό έχεις να πεις;” και μου απάντησε πως δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος», είπε η γυναίκα.

Μετά της τηλεφώνησε εκείνος και τη ρωτούσε τι έλεγαν στα μέσα ενημέρωσης. Η ίδια κάλεσε το 100 και τους είπε πως είχε επικοινωνήσει μαζί του. Η αστυνομία της ζήτησε να του τηλεφωνήσει ξανά και να μιλήσει μαζί του, έως ότου καταφέρουν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού τους. Τον κάλεσε ξανά και τότε εκείνος της είπε ότι πήγαινε σπίτι της για να πιούνε καφέ.

«Φοβήθηκα πολύ. Πήρα ξανά την αστυνομία και τους το είπε. Μου είπαν να απομακρυνθώ από το σπίτι και να πάω στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και να τον πάρω και πάλι τηλέφωνο», συνέχισε η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε “την βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα πα πα πα. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι κι έξι, επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή”».

Η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπως της είπαν και λίγο αργότερα ένας αστυνομικός ειδοποίησε ότι ο 71χρονος είχε συλληφθεί.

«Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Τελείωσαν τα βάσανά της. Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει λίγο νωρίτερα», κατέληξε η φίλη της 43χρονης.

 

Η αδερφή της 43χρονης καταρρίπτει τις δικαιολογίες του 71χρονου – «Δεν υπήρχε ζήλια»

Μία προς μία κατέρριψε τις δικαιολογίες του γυναικοκτόνου η αδερφή της Γεωργίας, της 43χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον 70χρονο στη Σαλαμίνα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 όπως είπε η αδερφή του θύματος «δεν υπήρχε ζήλια. Επτά χρόνια γνωριζόντουσαν. Από τα λεγόμενα της αδερφής μου ήταν θέμα ότι αυτός βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα, ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει. Μετά δεν ξεκόλλαγε και όταν έφτασε στα άκρα η υπόθεση επειδή δεν δούλευε και καθόταν και η αδερφή μου αντέδρασε έγινε το φονικό».

«Δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα μια τέτοια τραγική εξέλιξη. Θα είχαμε κινητοποιηθεί με τη μητέρα μου και θα την είχαμε βγάλει από τη Σαλαμίνα» συμπλήρωσε.

«Σκέφτομαι το παιδί της που ήταν όλη μέρα μαζί και ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Έχω χάσει τη λογική μου» πρόσθεσε η αδερφή της 43χρονης.

«Αν είχε ίχνος ευαισθησίας να σκεφτόταν ποιον πάει να καταστρέψει. Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί» κατέληξε για τον 71χρονο γυναικοκτόνο η αδερφή της 43χρονης από τη Σαλαμίνα.

Κυνικός ο γυναικοκτόνος στη Σαλαμίνα

Κανένα ίχνος μεταμέλειας δεν έδειξε στην κατάθεσή του ο 71χρονος γυναικοκτόνος στη Σαλαμίνα.

Ο 71χρονος φέρεται να κατέθεσε τα εξής στην αστυνομία:

«Αποφάσισα να το κάνω γιατί τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Για αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι ώστε να μην είναι μπροστά. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι. Την πυροβόλησα με την καραμπίνα. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν από λίγες ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα. Ένιωσα προδομένος μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Δεν έπρεπε να μου το κάνει αυτό».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, το βράδυ της 1ης Δεκέμβρη, την απείλησε, τη χτύπησε, την έβρισε μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν και στη συνέχεια της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Η 43χρονη είχε αλλάξει σπίτι για την ασφάλειά της και είχε πάει στο σπίτι της μητέρας της. Εκεί, την εντόπισε ο σύντροφός της, την αιφνιδίασε και την πυροβόλησε προτού η γυναίκα προλάβει να πατήσει το κουμπί πανικού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ