Survivor 3: Οι μεγάλες αλλαγές, τα ονόματα έκπληξη και ο… υποτιτλισμός


Νέες δοκιμασίες, πέντε ημέρες προβολής την εβδομάδα και παράλληλη μετάδοση σε Ελλάδα και Τουρκία με υποτιτλισμό έρχονται στον 3ο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η προώθηση του προγράμματος όσον αφορά στην τρίτη του σεζόν επικεντρώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, ήδη στο κανάλι της Acun Medya στο Youtube ανέβηκε το πρώτο βίντεο της νέας διαδικτυακής εκπομπής που θα παρουσιάζουν μαζί ή Τουρκάλα παρουσιάστρια Εσμίρ Εσέν και η Λάουρα Νάργιες.

Σύμφωνα με το tvέθνος,  η Λάουρα θα έχει διπλό ρόλο, μιας και είναι πιθανή η συμμετοχή της και στο «Survivor Panorama», που θα παρουσιάζει κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΪ η Μπάγια Αντωνοπούλου. Όσον αφορά στη σύνθεση του πάνελ, ακούγονται τα ονόματα του δημοσιογράφου Βαγγέλη Χαρισόπουλου και του πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκου, που απέσπασε θετικά σχόλια με την τηλεοπτική του παρουσία στους «θαλασσόλυκους».

Το φετινό «Survivor» θα προβάλλεται από Σάββατο έως Τετάρτη παράλληλα σε Ελλάδα, και Τουρκία, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού TV 8, ιδιοκτησίας του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι. Τα κοινά κομμάτια του προγράμματος, αλλά και τα αντίστοιχα ξεχωριστά, θα προβάλλονται με υποτιτλισμό και στις δύο χώρες. Στις δύο μέρες που μένουν κενές στην prime time  του ΣΚΑΪ την Πέμπτη θα προβάλλονται ξένες ταινίες πρώτης προβολής και την Παρασκευή το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», που έπειτα από πολλά χρόνια αλλάζει ώρα μετάδοσης. Το «gala» του «Power of love» μετακομίζει την Κυριακή και συγκεκριμένα το απόγευμα.

Όσον αφορά στη σύνθεση της ελληνικής ομάδας, «κλείδωσε» μέσα στην εβδομάδα. Βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του Ελληνοκύπριου personal trainer Κυριάκου Πελεκάνου, ο οποίος είναι αναγνωρίσιμος στο νησί της Αφροδίτης και λόγω της παλαιότερης σχέσης του με την παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου Χριστιάνα Αριστοτέλους.

 Στο φετινό «Survivor» οι δοκιμασίες θα είναι πιο δύσκολες και πιο απαιτητικές, γι» αυτό οι παίκτες που επιλέχθηκαν και από τις δύο ομάδες είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αυτό διαπιστώθηκε από τις επιδόσεις τους σε δοκιμαστικά αγωνίσματα πριν οριστικοποιηθεί η συμμετοχή τους στο «Survivor».

Τέλος, με διαφορετικό τρόπο θα πραγματοποιηθεί φέτος η ένωση «κόκκινων» που θα είναι οι Τούρκοι και «μπλε» που θα είναι οι Έλληνες.

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Survivor 3: Οι μεγάλες αλλαγές, τα ονόματα έκπληξη και ο… υποτιτλισμός

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ