Australian Open: Εκπλήξεις στα προημιτελικά.


Ο Λούκας Πούιγ έγινε ο τρίτος τενίστας που παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open. Ο Γάλλος, Νο 31 στον κόσμο, έκανε τη μίνι έκπληξη, αποκλείοντας στα προημιτελικά τον Μίλος Ράονιτς.

Ο Λούκας Πούιγ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Australian Open. O 24χρονος τενίστας, Νο 31 στον κόσμο, νίκησε τον Καναδό, Μίλος Ράονιτς, Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη, με 3-1 σετ (7-6, 6-3, 6-7, 6-4) κι έγινε ο πρώτος Γάλλος που παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά ενός μεγάλου τουρνουά, μετά το 2016 και την πρόκριση του Γκαέλ Μονφίλς στην τετράδα του US Open, στις ΗΠΑ.

Στους “4” θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1)-Κέι Νισικόρι (Νο 9).Αποκλείστηκε η Σερένα Γουίλιαμς

Η Καρολίνα Πλίσκοβα έκανε το “μπαμ” στο Australian Open, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης το μεγάλο φαβορί, τη Σερένα Γουίλιαμς. Η Τσένα, No7 του ταμπλό, νίκησε την Αμερικανίδα με 6-4, 4-6, 7-5 μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την εκπληκτική Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία, που επικράτησε της Ελίνα Σβιτολίνα.

«Δεν είχα πολλές ευκαιρίες στο 3ο σετ. Ήμουν επηρεασμένη ψυχολογικά από την απώλεια του 2ου. Εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου και κέρδισα» είπε η Πλίσκοβα και πρόσθεσε: «Η Οσάκα είναι επικίνδυνη αντίπαλος αλλά καμία δεν είναι πιο επικίνδυνη από τη Σερένα. Οπότε θα το διασκεδάσω κι αυτό το ματς».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ