Θέμος Αναστασιάδης: Συγκλονίζει το «αντίο» του Βαγγέλη Περρή στον κολλητό του


Συγκλονισμένος ο επί χρόνια συνεργάτης του Θέμου, αποχαιρετά τον φίλο του με δυο αναρτήσεις στα social media κι ένα συγκλονιστικό μήνυμα

Δεν ήταν λίγοι οι συνεργάτες και οι φίλοι του Θέμου Αναστασιάδη, οι οποίοι θέλησαν με συγκινητικά μηνύματα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς να μοιραστούν σκέψεις και στιγμές που έζησαν μαζί του.

Ένας από αυτούς, ήταν και ο Βαγγέλης Περρής. Ένας άνθρωπος που δούλεψε πολλά χρόνια με τον Θέμο Αναστασιάδη, γράφοντας τηλεοπτική ιστορία μέσα από την εκπομπή «ΟΛΑ».

Η πρώτη αντίδραση από τον Βαγγέλη Περρή ήταν δυο λέξεις: «Σαν ψέμα» έγραψε. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Θέμος Αναστασιάδης δεν ζει πια. Η δεύτερη ήταν μια «έκκληση» στον επί χρόνια συνεργάτη του. Να τελειώνει το «αστείο». Να ξαναγυριστεί το «τέλος». Με άλλη κατάληξη όμως…

Ο Βαγγέλης Περρής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της εκπομπής «ΟΛΑ», στην οποία διακρίνονται ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Ππερρής, η Δούκισσα Νομικού και η Μελίνα Ασλανίδου. «Πάμε ξανά εγγραφή. Με άλλο τέλος αυτή τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φίλε…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ