Ρέντη: «Είμαι χαροκαμένη μάνα, έχασα τον Σωτήρη και τώρα τον Νίκο μου»


Μια τραγική οικογενειακή ιστορία κρύβεται πίσω από την σύλληψη του 18χρονου δράστη στου Ρέντη

«Έμπλεξαν το παιδί μου, άθελα του βρέθηκε εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του 18χρονου Νίκου που συνελήφθη για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό του Ρέντη.

«Ξέρετε σε ποια μιλάτε; Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Πριν από κάποια χρόνια έχασα τον Σωτήρη μου και τώρα χάνω τον Νίκο μου, τον έμπλεξαν», ανέφερε σε κατάσταση σοκ η μητέρα του 18χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος τότε Σωτήρης, αδερφός του 18χρονου συλληφθέντα για την επίθεση στον αστυνομικό στο Ρέντη, είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανή.

«Ούτε σε ξέχασα ούτε θα σε ξεχάσω όσο ζω να είσαι σίγουρος πως θα έρθω και εγώ μαζί σου όπως παλιά αδερφέ… τρελέ μου πάντα μαζί για μια ζωή… άγγελος… για όλους εδώ κάτω», έλεγαν φίλοι του στα social media ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατό του.

«Χτύπησα αστυνομικό» έλεγε ο 18χρονος αμέσως μετά τα επεισόδια

Η παραδοχή του 18χρονου δράστη για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, αμέσως μετά τα επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ήταν αυτή που οδήγησε την ΕΛΑΣ στα ίχνη του και τη σύλληψη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN o 18χρονος λίγα λεπτά αφού είχε λάβει μέρος στα επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων εκτόξευσε τη φωτοβολίδα και τραυμάτισε τον αστυνομικό των ΜΑΤ, επέστρεψε και πάλι στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Εκεί φέρεται να είπε σε άλλους οπαδούς που βρίσκονταν στην κερκίδα, εντός του γηπέδου, τα εξής: «Έγινε χαμός έξω, την πέσαμε στους μπάτσους και εγώ χτύπησα αστυνομικό».

Τα λόγια αυτά άκουσε ένα άλλο άτομο το οποίο λειτούργησε ως πρόσωπο «κλειδί» των ερευνών και περιέγραψε με ακρίβεια στις αστυνομικές Αρχές, όλα όσα είπε ο 18χρονος, το βράδυ των επεισοδίων.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ