Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα άγρια σκυλιά που σκότωσαν την 50χρονη – Τη δάγκωσαν πάνω από 50 φορές


Θεσσαλονίκη: Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος 50χρονης στη Νεοχωρούδα μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε στην αυλή του σπιτιού της από τσοπανόσκυλα του γείτονά της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κηδεία θα τελεστεί σήμερα (12/12) στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας.

Η ΕΡΤ δημοσίευσε φωτογραφία των σκυλιών που επιτέθηκαν στην 50χρονη και τονίστηκε σε σχετικό ρεπορτάζ ότι η γυναίκα δέχθηκε περισσότερες από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα, ενώ έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της.



Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιές από τα τρία τσοπανόσκυλα.

Θεσσαλονίκη: Δείτε το σχετικό βίντεο

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και σκότωσαν στην 50χρονη, στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, απαγγέλθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, πράξη για την οποία καλείται να απολογηθεί στον ανακριτή και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.



Κατά τις ίδιες πηγές, η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα τσοπανόσκυλα είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.



Θεσσαλονίκη – κηδεμόνας σκύλων: «Ήταν φύλακες»

«Είχα τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού μου, που είναι περιφραγμένη. Η περίφραξη είναι δύο μέτρα, τα σκυλιά ήταν φύλακες του σπιτιού μου και ήταν ασφαλή», ανέφερε, διά του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος.

Επίσης τόνισε ότι τα σκυλιά ότι δεν είχαν εκδηλώσει άλλη φορά επιθετική συμπεριφορά και ήταν εκπαιδευμένα. Δήλωσε, δε, συντετριμμένος για το τραγικό περιστατικό, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.



Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η σορός της 50χρονης, μητέρας δύο παιδιών, αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ τα ζώα μεταφέρθηκαν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία, όπου θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Θεσσαλονίκη: Η 50χρονη ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου της

Στη μοιραία επίθεση των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο πρώην σύζυγός της αποκαλύπτοντας ότι ξεψύχησε στην αγκαλιά του μεγάλου γιου τους.

«Ακούστηκαν πάρα πολλά εδώ στο χωριό, όλος ο κόσμος τα ήξερε, όλοι φοβούνταν, αλλά δεν γνωρίζω αν έχουν ξαναδαγκώσει», είπε επίσης ο Στέργιος Κουτσουβάλογλου, μιλώντας στο στο Live News του Mega.

«Τα ήρεμα σκυλιά δεν σκοτώνουν»

«Ένας γείτονας μού είπε μία ιστορία για το πώς του επιτέθηκαν τα σκυλιά. Δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ότι είναι ήρεμα. Ήρεμα σκυλιά δεν σκοτώνουν», ανέφερε επίσης ο πρώην σύζυγος της 50χρονης.

Όσον αφορά τα παιδιά τους, ο πρώην σύζυγος της 50χρονης είπε ότι τα παιδιά τους είναι ηλικίας 17 και 18 ετών. «Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Κανένας μας δεν κατάλαβε ακόμα τι έχει γίνει. Ακόμα περιμένουμε λες και θα γυρίσει από τη δουλειά της», είπε επίσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ