Μάνατζερ τράπερ: «Με άφησαν γυμνό και με χτυπούσαν οι αστυνομικοί» – Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ.


Σε νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. προχωρά η δικηγόρος μάνατζερ γνωστού τράπερ με δηλώσεις της στον Alpha. Όπως αναφέρει η κυρία Πούλιου, «τον χτυπούσαν αστυνομικοί με πολιτικά»

Μάλιστα, ο ίδιος ο μάνατζερ του τράπερ, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε: «Μου έβαλαν κουκούλα, με πήγαν στη ΓΑΔΑ, με χτυπούσαν αλλά δεν ήμουν στα επεισόδια».

Ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί τον κρατούσαν για περισσότερες από 12 ώρες, καταγγέλλει βασανιστήρια και ξυλοδαρμό του ενώ ο αστυνομικός συνδικαλιστής, Σταύρος Μπαλάσκας, με δηλώσεις του στον Alpha λέει: «Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν τον μάνατζερ γνωστού τράπερ να μπαίνει και να βγαίνει από τη ΓΑΔΑ χαμογελαστός».

Σύμφωνα με τον Alpha, ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ εμφανίστηκε δύο φορές για κατάθεση στη ΓΑΔΑ, μία το μεσημέρι του Σαββάτου και μία την Κυριακή. Ο ίδιος όμως ο μάνατζερ του τράπερ υποστηρίζει: «Με άρπαξαν αστυνομικοί με πολιτικά».

Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του τράπερ: «Κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί όταν μου έβαλαν χειροπέδες». Μάλιστα, ο ίδιος προσθέτει: «Με άφησαν γυμνό και με χτυπούσαν, μου έδωσαν μια σταγόνα νερό να πιω».

Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή με τα επεισόδια στου Ρέντη, όμως ο πατέρας του 18χρονου έχει υποστηρίξει με δηλώσεις του ότι μάνατζερ τράπερ «έδωσε» τον γιο του στις Αρχές.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ