Ρέντη: Στο μικροσκόπιο ο μάνατζερ τράπερ – Υπόδικος για επίθεση σε 22χρονη


Ο μάνατζερ τράπερ αναδεικνύεται σε πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη

Σφίγγει ο αστυνομικός κλοιός γύρω από συγκεκριμένα πρόσωπα σχετικά με τους ενορχηστρωτές των σοβαρών επεισοδίων στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ.

Σε πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση αναδεικνύεται ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται στα επεισόδια, ενώ σύμφωνα με τον Alpha είναι υπόδικος για επίθεση σε 22χρονη στο παρελθόν.

Ο 26χρονος έχει πέσει σε αντιφάσεις, ενώ τα λεγόμενά του έχουν αφήσει κενά στις αρχές, εξού και θα κληθεί να δώσει ξανά κατάθεση. Ο ισχυρισμός του ότι την ώρα των επεισοδίων βρισκόταν σε γνωστό ταχυφαγείο φαίνεται να μην πείθει, καθώς υπάρχει μία μεγάλη απόκλιση από τον χρόνο της παραμονής του στο κατάστημα με τον χρόνο των επεισοδίων κατά 40 με 50 λεπτά.

Για την υπόθεση της 22χρονης η δίκη επίκειται τον Ιανουάριο, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της φονικής επίθεσης στον αστυνομικό στου Ρέντη.



Ο ρόλος του στα επεισόδια

Σχετικά πάντως με τον ρόλο του, φέρεται πως ο 26χρονος οργάνωνε τους οπαδούς και συνέβαλε στον εξοπλισμό των χούλιγκαν με φωτοβολίδες αλλά και μολότοφ, ωστόσο μία αντίφαση βασική είναι ότι παρόλο που αρχικά δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα επεισόδια και ότι έφερε πανό από την αποθήκη της ομάδας, στη συνέχεια άλλαξε τα λεγόμενά του.

Μάλιστα το όνομα του 26χρονου, όπως έχει γίνει γνωστό, περιλαμβάνεται σε ακόμα 4 δικογραφίες υποθέσεων σχετικών με οπαδική βία.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ