Η πρόταση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής για την συμφωνία των Πρεσπών ανέδειξε την πλήρη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ


Σήμερα το πρωί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε απολύτως τεκμηριωμένη πρόταση αντισυνταγματικότητας για την συμφωνία. Αντί η ΝΔ να αποδεχτεί την πρόταση αντισυνταγματικότητας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, συνειδητά επέλεξε την σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αποθέωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Δένδια από σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη μιας πρωτοφανούς πολιτικής απάτης εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Μετά την ψήφιση του Μνημονίου, της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και πλήθος νομοθετημάτων για τους λαθρομετανάστες η ΝΔ κατ΄ ουσίαν αποδέχεται την συμφωνία των Πρεσπών, παρόλες τις πολιτικάντικες αντιρρήσεις της που γίνονται για τα μάτια του κόσμου.

Και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ότι θεωρεί συνταγματικά ορθή την συμφωνία των Πρεσπών, όπως είδαμε να συμβαίνει στην σημερινή συνεδρίαση της Βουλής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ