Το «Survivor»… εκτοπίζει το «Στην υγειά μας»


Από τον Φλεβάρη «μετακομίζει» η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Παραμένει βεβαίως στον ΣΚΑΪ αλλά από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά μέχρι και το τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21.00.

Αιτία γι’ αυτή τη… μετακόμιση είναι το νέο ελληνοτουρκικό «Survivor».

Όπως λοιπόν εξηγούν τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου, λόγω «ταυτόχρονης μετάδοσης του “Survivor” στην Ελλάδα και την Τουρκία και το Σάββατο, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21.00. Έτσι, τα Σαββατοκύριακά μας θα ξεκινούν πια από την Παρασκευή το βράδυ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να φιλοξενεί μουσικές, τραγούδια και καλλιτέχνες που αγαπάμε».

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπο με το «Στα τραγούδια λέμε ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 22.00 από την ΕΡΤ-1 και αυτή την εβδομάδα έχει αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου.

Το ριαλιτοπαίχνιδο του ΣΚΑΪ λοιπόν έβγαλε εκτός της συνηθισμένης μέρας προβολής της τη «μακροβιότερη εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι», όπως σημειώνουν τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου, που έχει αγαπηθεί «από το τηλεοπτικό κοινό και έχει κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη των προγραμμάτων από πλευράς τηλεθέασης. Η επιτυχία της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει καταγραφεί εδώ και χρόνια και οι τηλεθεατές είναι μέρος αυτής της επιτυχίας. Το 2018 έκλεισε για το στην “Στην υγειά μας ρε παιδιά” με συνολικό ποσοστό 26,5% κατά μέσο όρο για όλο το χρόνο (963.000 τηλεθεατές) ενώ το εορταστικό επεισόδιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρακολούθησαν 1.355.000 τηλεθεατές (μερίδιο 35,7%)».

Επιμέλεια: Σωτήρης Μανιάτης

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ