Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι


Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του καβγά και των πυροβολισμών στο Γκάζι όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα

Τι είπαν ο κουμπάρος και ο ξάδελφος ενός εκ των τραυματιών από τους πυροβολισμούς έξω από γνωστό μπαρ στο Γκάζι.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία φθάνουν στα «χέρια» των αρχών, για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι, όπου υπήρξαν πυροβολισμοί έξω από γνωστό μπαρ.

Τα δύο από τα τρία παιδιά που τραυματίσθηκαν από τα πυρά που δέχθηκαν, ηλικίας 28 ετών, έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ, σε σταθερά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 33χρονος φίλος τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR.



«Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο», λέει ξάδελφος τραυματία

«Είναι πολύ καλά, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Και το άλλο παιδί έχει ξυπνήσει, περιμένουμε τώρα τι θα πουν οι γιατροί, είναι σε έναν θάλαμο μόνος του», αποκάλυψε ο ξάδελφος ενός εκ των νεαρών τραυματιών.

«Εντάξει ένα χαστούκι και μία μπουνιά, αλλά να βγάλει πιστόλι;»

«Ήρθαν στην Αθήνα για ένα βράδυ και θα επέστρεφαν. Για να φτάνει κάποιος στο σημείο να βγάλει πιστόλι, τι τόσο τραγικό έχει γίνει; Και ένα χαστούκι και μία μπουνιά, αυτά εντάξει, μπορούν να γίνουν. Αλλά να βγάλει πιστόλι;», αναρωτήθηκε ο κουμπάρος του τραυματία.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι

Νοικιασμένο το τζιπ των δραστών

Για την ώρα οι Αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ώστε να εντοπιστούν οι δύο επιβάτες του τζιπ. Μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν λάβει 11 καταθέσεις αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες προέρχονται από τον κόσμο της νύχτας και αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει την κίνησή τους πριν και μετά το περιστατικό. Τα στοιχεία έως τώρα δείχνουν πάντως ότι το τζιπ στο οποία επέβαιναν οι δράστες ήταν νοικιασμένο.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι

Στη ΜΕΘ ένας από τους τραυματίες

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, ένας από τους τραυματίες δίνει «μάχη» για τη ζωή του, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1.

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύονται επίσης σε σοβαρή κατάσταση οι άλλοι δύο τραυματίες από τις σφαίρες που δέχθηκαν επίσης έξω από το κλαμπ στο Γκάζι. Η κατάστασή τους είναι πιο ελεγχόμενη ιατρικώς, συγκριτικά με την κατάσταση της υγείας του 33χρονου.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων

Οι συγγενείς των τριών νεαρών είναι σοκαρισμένοι, με έναν από εκείνους να τονίζει ότι οι νεαροί «βρέθηκαν στο λάθος σημείο. Το μόνο που γνωρίζουμε, είναι πως ο… έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τα παιδιά είχαν ανέβει για το μπάτσελορ του φίλου τους και σήμερα πιθανότατα θα γυρνούσαν στην Κρήτη. Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, συγγενής ενός τραυματία μιλώντας στο Newsbomb.gr, είπε «δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Όλα τα παιδιά είναι εργατικά και ήσυχα. Δεν μπλέκονται σε καυγάδες. Είχαν έρθει να περάσουν καλά και θα επέστρεφαν στην Κρήτη. Οι γονείς τους πριν λίγο προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο και πάνε στο νοσοκομείο για να μάθουν τι έχει συμβεί».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ