Πως να προστατέψεις τις μπαταρίες σου απο το κρύο;


Πως να προστατέψεις τις μπαταρίες σου απο το κρύο; Τι μπορεί να πάθουν οι μπαταρίες του Drone σου, της κάμερας σου ή του αγαπημένου smartphone οταν εκτεθούν στο κρύο;

Πως μπορείς να τις προστατέψεις; Δες αυτό το βίντεο και δεν θα ξανακάνεις τα ίδια λάθη που μπορεί να σου καταστρέψουν την συσκευή σου.

Τι συμβαίνει με τις μπαταρίες σε κρύο καιρό;

Θα σας το αναφέρουμε ευθέως – οι μπαταρίες λιθίου τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα σε χειμερινές συνθήκες από άλλους τύπους μπαταριών, αλλά ακόμα και εσείς θα θέλετε να τις φροντίζετε. Με τα σωστά προληπτικά μέτρα, οι μπαταρίες σας μπορούν να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν αυτόν τον χειμώνα. Για να προστατέψετε τις μπαταρίες σας, ας εξετάσουμε πρώτα γιατί πρέπει να τις προστατεύουμε από σκληρά περιβάλλοντα.

Η δουλειά της μπαταρίας είναι να αποθηκεύει και να απελευθερώνει ενέργεια. Ο κρύος καιρός μπορεί να εμποδίσει αυτές τις σημαντικές λειτουργίες. Ακριβώς όπως χρειάζεται το σώμα σας αρκετά λεπτά για να ζεσταθεί αφού είστε έξω, το ίδιο ισχύει και για την μπαταρία σας. Οι κρύες θερμοκρασίες αυξάνουν την εσωτερική αντίσταση μιας μπαταρίας.

Αυτό μπορεί να μειώσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας. AKA – η μπαταρία δεν μπορεί να απελευθερώσει τόση ενέργεια ή να διατηρήσει τη φόρτιση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Το μαντέψατε – αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να φορτίζετε αυτές τις μπαταρίες πιο συχνά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας περιλαμβάνει μόνο τόσους πολλούς κύκλους φόρτισης. Αυτό είναι κάτι που θέλετε να διατηρήσετε, όχι να σπαταλήσετε. Οι μπαταρίες βαθέως κύκλου λιθίου εκτιμάται ότι διαρκούν από 3.000 έως 5.000 κύκλους. Αλλά το μόλυβδο οξύ, από την άλλη πλευρά, διαρκεί συνήθως περίπου 400 κύκλους, επομένως θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους κύκλους πιο φειδώ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ