Συναγερμός στην Πρέβεζα: Πλημμύρισαν σπίτια – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί


Αρκετά προβλήματα προκλήθηκαν σήμερα (23/1/2019) μετά την καταιγίδα που ξέσπασε στην Πρέβεζα και έπληξε τόσο την πόλη όσο και τις γύρω περιοχές

Η έντονη βροχόπτωση αλλά και η ισχυρή χαλαζόπτωση ήταν αιτία να τεθούν σε συναγερμό τόσο η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όσο και η Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Το απόγευμα στις 17:30 η Πυροσβεστική επιχείρησε σε διάσωση ατόμου που είχε εγκλωβιστεί εντός του οχήματός του στην περιοχή του Καναλίου στην παραλιακή.

Το νερό που κατέβαζε το ρέμα ήταν τόσο πολύ που είχε βγει στον δρόμο. Ο οδηγός επιχείρησε να περάσει, ωστόσο το αυτοκίνητό του εγκλωβίστηκε μέσα στο νερό.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική η οποία έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε ο απεγκλωβισμός και η διάσωση του οδηγού.

Σύμφωνα με στελέχη της Πυροσβεστικής υπήρχε κίνδυνος να παρασυρθεί το όχημα από τα ορμητικά νερά ενώ σε κίνδυνο βρίσκονταν ο οδηγός.

Νωρίτερα μεγάλες ποσότητες νερού προκάλεσαν πρόβλημα στο ύψος της διασταύρωσης «Ακρίβη» στην Ε.Ο. Πρέβεζας Ιωαννίνων ενώ πλημμύρισαν και υπόγεια σπιτιών εντός κατοικημένων περιοχών.

Συνολικά το κέντρο της Πυροσβεστικής στην Πρέβεζα δέχθηκε τουλάχιστον 20 κλήσεις στην ευρύτερη περιοχή από Πρέβεζα έως και Κανάλι.

Μέχρι αυτήν την ώρα η Πυροσβεστική επιχείρησε σε έξι περιπτώσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια κατοικιών.

ΠΗΓΗ pamepreveza.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ