Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ – Χαλαροί σε καλοκαιρινό στιγμιότυπο


Ντυμένοι με άνετα ρούχα, ο Παύλος με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους απαθανατίζονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό με φόντο τη θάλασσα

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ μαζί με τα πέντε παιδιά τους έστειλαν την χριστουγεννιάτικη κάρτα σε φίλους και συγγενείς.

Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια αυτή τη φορά επέλεξαν μια διαφορετική φωτογραφία σε σχέση με τις κάρτες των προηγούμενων ετών.

Ειδικότερα το ζευγάρι φέτος επέλεξαν να δημοσιεύσουν ένα ωραίο οικογενειακό στιγμιότυπο που τραβήχτηκε το 2023, το οποίο είναι πολύ καλοκαιρινό.

Ντυμένοι με άνετα ρούχα, ο Παύλος με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους απαθανατίζονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό με φόντο τη θάλασσα. Η φωτογραφία είναι μάλιστα ασπρόμαυρη, γεγονός που σε πολλούς θύμισε την επιλογή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας.

Την κάρτα συνοδεύει ένα σύντομο κείμενο που αναφέρει: «Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά», ενώ ακολουθούν τα ονόματα των Παύλου, Μαρί Σαντάλ, Ολυμπίας, Κωνσταντίνου, Αχιλλέα, Οδυσσέα και Αριστείδη.

Όλα είναι τυπωμένα με κόκκινα και κεφαλαία γράμματα, ενώ οι υπογραφές του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ εμφανίζονται ακριβώς από κάτω με μαύρα χειρόγραφα γράμματα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ