Έλληνας ζεν πρεμιέ δηλώνει: «Αν βρω τη γυναίκα της ζωής μου, θα κάνω οικογένεια»


«Γιατί η ζωή είναι ωραία» είναι το μότο του Μάνου Ιωάννου και κάπως έτσι αντιμετωπίζει ό,τι του συμβαίνει, όπως τουλάχιστον ο ίδιος εκμυστηρεύεται σε συνέντευξή του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε γνωστός ο χωρισμός του από τη δικηγόρο Κριστιάνα Παπαϊωάννου, αλλά ο ίδιος αποφεύγει να αναφέρεται σε αυτό, παραμένοντας σταθερός στην απόφασή του να βγάζει προς τα έξω ένα χαμηλό προφίλ, ειδικά σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του: «Δεν έχω δώσει τροφή για σχόλια και, επειδή δεν συνηθίζω να αναφέρομαι στα προσωπικά μου, κάποιες φορές γράφονται και πράγματα που δεν ισχύουν. Ωστόσο, εγώ είμαι καλά».

Και συνεχίζει επιμένοντας στην άποψη ότι τα εν οίκω μη εν δήμω: «Προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Είναι καλύτερα έτσι, γιατί αλλιώς φθείρεται η σχέση. Από την άλλη, είναι χαζό να μη βγαίνεις με τη σχέση σου γιατί φοβάσαι μη σε φωτογραφίσουν».

Ο ηθοποιός, πάντως, δεν λέει «όχι» στην οικογένεια και στην πατρότητα: «Μέχρι σήμερα δεν μου έχει γεννηθεί αυτή η επιθυμία. Επειδή όμως αυτά δεν προειδοποιούν, μπορεί την επόμενη εβδομάδα να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και να θέλω να κάνω μαζί της οικογένεια. Αυτό μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν βρω τη γυναίκα της ζωής μου, θα κάνω οικογένεια. Τι θα κοιτάξω; Τα επαγγελματικά μου; Αφού γίνεται κάτι άλλο τη δεδομένη στιγμή. Δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει η ζωή. Αν με ρωτήσεις, όταν είμαι καλά στα επαγγελματικά μου, στενοχωριέμαι γιατί δεν είμαι καλά στα προσωπικά μου και το αντίστροφο. Είναι συνδυασμός πραγμάτων και βασανιζόμαστε καμιά φορά τζάμπα. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Είναι λάθος να προτρέχουμε». Ο πρωταγωνιστής συμπληρώνει για τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ζωή: «Μπορεί να παντρευτώ δυο-τρεις γυναίκες και να κάνω παιδιά με την καθεμιά και μπορεί να μην παντρευτώ και ποτέ. Δεν το ξέρει κανείς αυτό».

Πηγή: Realnews

Έλληνας ζεν πρεμιέ δηλώνει: «Αν βρω τη γυναίκα της ζωής μου, θα κάνω οικογένεια»

Έλληνας ζεν πρεμιέ δηλώνει: «Αν βρω τη γυναίκα της ζωής μου, θα κάνω οικογένεια»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ