Ο Κασσελάκης βρέθηκε τα μεσάνυχτα κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ


«Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω ‘χρόνια πολλά’, να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΕΚΑΒ επισκέφτηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, για να τους ευχαριστήσει για το λειτούργημα τους, να τους ευχηθεί «χρόνια πολλά» και να δηλώσει την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό τους «την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία», όπως είπε.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων. Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω ‘χρόνια πολλά’, να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία». «Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό. Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες», τονίζει.

«Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω ‘ευχαριστώ’», αναφέρει.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ