Στέφανος Τσιτσιπάς: Έστησαν γιγαντοοθόνες για να δουν το ματς οι ομογενείς (pics)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στον ημιτελικό του Australian Open κόντρα στον θρυλικό Ραφέλ Ναδάλ και στο πλευρό του έχει όλους τους ομογενείς που μένουν στη Μελβούρνη. Όχι μόνο εκτός γηπέδου, αλλά και εκτός!

Σε πολλά σημεία της Μελβούρνης έχουν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες για να μπορέσουν οι ομογενείς να δουν τον αγώνα που δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα σε έναν από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, με «τρόπαιο» το εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open.Φωτογραφία ReutersΦωτογραφία ReutersΦωτογραφία Reuters

«Έχουμε τοποθετήσει μια μεγάλη οθόνη στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης για να υποστηρίξουμε τον Στέφανο στην προσπάθειά του να γράψει ιστορία. Μόνο δυο αθλητές της ηλικίας του στην ιστορία του Australian Open έχουν καταφέρει να φτάσουν στα ημιτελικά. Έχουν τοποθετηθεί οθόνες και σε  άλλα σημεία της πόλης για να μπορέσουν οι Έλληνες ομογενείς να παρακολουθήσουν τον αγώνα», τόνισε μιλώντας στο newsit.gr ο Βασίλης Παπαστεργιάδης, πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης.

Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας αποκάλυψε και το… σχέδιο των Αυστραλών να «ντύσουν» στα δικά τους «χρώματα» τον Έλληνα πρωταθλητή. Αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρνήθηκε. «Είναι αλήθεια ότι πριν από μερικά χρόνια ένας μεγάλος Αυστραλός πρωταθλητής, μέσω της ομοσπονδίας που είχε καταλάβει το ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά, είχε προσπαθήσει να τον προσεγγίσει και να τον φέρει εδώ», είπε ο κ. Παπαστεργιάδης. Αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέρριψε την πρόταση.

Ακούστε τι δήλωσε ο Βασίλης Παπαστεργιάδης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ