Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν ο Ανδρέας Γεωργίου μου έδωσε τον ρόλο, δεν ήθελα να το κάνω. Με φόβισε»


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ» του Alpha και υποδύεται τον Ορφέα, έναν serial killer.

Ένας ρόλος, που όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του τον φόβισε γιατί σκεφτόταν πόσο θα τον στιγματίσει.

Συζητώντας για οικογένεια, ο ηθοποιός έδωσε τη δική του σειρά προτεραιότητας σε σχέση με τον έρωτα, τα λεφτά, τη δουλειά. «Πρώτος ο έρωτας. Μπορεί να σε αναζωογονεί, είναι ωραίο πράγμα. Μετά η σχέση. Σου δίνει μία ισορροπία. Η δουλειά έρχεται αμέσως μετά. Αφού θα έχεις τον έρωτα ως πηγή ενέργειας και τη δουλειά ως πηγή ισορροπίας, μπορείς να πετύχεις επαγγελματικά και έτσι θα έρθουν και τα λεφτά».

Η κουβέντα πήγε και στο περίφημο «Τατουάζ». Δεν είπε όμως πολλά. Αποκάλυψε ωστόσο τα συναισθήματα του, όταν ο ρόλος του «Ορφέα» ήρθε στα χέρια του. «Όταν ο Ανδρέας Γεωργίου μου έδωσε τον ρόλο, δεν ήθελα να το κάνω. Σκέφτηκα ότι στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουμε δει κάποιον ρόλο serial killer οπότε δεν ήξερα πώς θα το πάρει ο κόσμος. Με φόβισε, σκεφτόμουν πόσο θα με στιγματίσει ο ρόλος, θα ήμουν ο φονιάς… Αλλά, σιγά-σιγά, κατάλαβα ότι αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μου, αυτή είναι η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσω. Άλλωστε πάντα πηγαίνω εκεί που με φοβίζει κάτι, για να το ξεπερνάω. Οπότε το δέχτηκα και σκεφτόμουν τους τρόπους για να γίνει συμπαθητικός», λέει στο Secret.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ