Τροχαίο – σοκ στους Αγίους Αναργύρους: ΙΧ «εκτόξευσε» πεζό σε βιτρίνα και «μπήκε» σε μαγαζί


Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 7:00 το πρωί στους Αγίους Αναργύρους, με έναν ανυποψίαστο πεζό να τραυματίζεται πολύ βαριά.

Ειδικότερα, καθώς διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στον προαστιακό και μεταβεί στη δουλειά του, μία οδηγός ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε κολώνα φωτισμού, την έριξε κάτω, στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο και έριξε ακόμη μία κολώνα η οποία «εκτόξευσε» τον άνδρα σε φωτογραφείο που βρισκόταν στο σημείο του ατυχήματος.

Η «τρελή» πορεία του ΙΧ σταμάτησε όταν αυτό «μπήκε» σε βιτρίνα καταστήματος εσωρούχων.

Όπως λέει σε μαρτυρία του ιδιοκτήτης του ενός καταστήματος: «Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Καλά να είναι οι άνθρωποι, αλλά εμένα μου καταστράφηκε το βίος μου, η περιουσία μου όλη…».

Η κατάσταση της υγείας του τραυματία

Δυστυχώς, ο πεζός έχει τραυματιστεί σοβαρά και – σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER – κινδυνεύει να χάσει τα πόδια του. Βρίσκεται στην εντατική, μετά από χειρουργείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγουν τον ακρωτηριασμό.

Όσον αφορά την οδηγό του οχήματος, δεν είναι ακόμη γνωστό τι της συνέβη και προκλήθηκε το ατύχημα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βίντεο που έχει στην κατοχή του φωτογράφος από μία εξωτερική κάμερα καταγράφει το αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και τον πεζό να «εκσφενδονίζεται» και να χτυπά πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ