Καλύβια: Στον ανακριτή ο 16χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του – Τί υποστηρίζει η μητέρα και ο αδελφός του


Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη (27/12) ο 16χρονος ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι τους στα Καλύβια Αττικής την περασμένη Πέμπτη (22/12).

Ο 16χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ίδιος – και η οικογένειά του – ισχυρίζεται ότι είχε υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από το θύμα, ο ίδιος, η μητέρα του και ο μεγαλύτερος αδελφός του.



«Είχαμε φύγει από το σπίτι, τα οικονομικά προβλήματα όμως που είχαμε, μας ανάγκασαν να αφήσουμε τον μικρότερο γιο μου στον πατέρα του. Μόλις τελείωνε το σχολείο, θα ερχόταν μαζί μας» κατέθεσε η μητέρα του ανηλίκου, αναφερόμενη στην καταγγελλόμενη κακοποίηση.

Όπως προκύπτει από τις έως τώρα πληροφορίες, ένα τηλεφώνημα από τον 71χρονο ήταν εκείνο που οδήγησε τον 16χρονο στην άγρια δολοφονία.



«Άρχισε να με βρίζει με βαριές κουβέντες, όχι μόνο εμένα αλλά και τη μητέρα και τον αδερφό μου. Θόλωσα αλλά δεν τους είπα τίποτα εκείνη τη στιγμή» φέρεται να κατέθεσε ο ανήλικος, ο οποίος δέχθηκε το τηλεφώνημα τη στιγμή που είχε βγει βόλτα με τους συγγενείς του στο κέντρο της Αθήνας.

Καλύβια: Το θύμα είχε κακοποιητική συμπεριφορά

Υπενθυμίζεται πως ο ανήλικος αμέσως μετά τη σύλληψη του, περιέγραψε όσα ζούσε από τον πατέρα του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο κόμπος έφθασε στο χτένι και σε μια στιγμή το μυαλό του θόλωσε, πήρε δύο μαχαίρια από το σπίτι και άρχισε να τον χτυπά.

Κακοποιητική συμπεριφορά καταγγέλλουν και οι συγγενείς του, που πολλές φορές μπορεί έφτανε στα όρια του εξευτελισμού.

Ειδικότερα, οι συγγενείς του παιδιού περιέγραψαν στις καταθέσεις τους στην αστυνομία ότι ο 16χρονος ζούσε μια εφιαλτική ζωή δίπλα στον πάτερα του, γεμάτη κακοποίηση και προσβολές, ενώ η μητέρα του η οποία είναι αλλοδαπή και ο 18χρονος αδερφός του είχαν εγκαταλείψει το θύμα γιατί επίσης δεν άντεχαν την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Οι συγγενείς έλεγαν στο 16χρονο να κάνει υπομονή και όταν ενηλικιωθεί να φύγει και αυτός από το σπίτι για να γλιτώσει από την εφιαλτική ζωή που ζούσε δίπλα στον πατέρα του.

Το παιδί αμέσως μετά τη σύλληψη του περιέγραψε όσα ζούσε από τον πατέρα του με τα πιο μελανά χρώματα, που περιλάμβαναν εκτός από προσβολές και ξυλοδαρμό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο κόμπος χθες έφθασε στο χτένι και σε μια στιγμή το μυαλό του θόλωσε, πήρε δύο μαχαίρια από το σπίτι και άρχισε να του καταφέρει απανωτά χτυπήματα.

Αμέσως μετά ειδοποίησε τη μητέρα του, η οποία όταν πήγε στο σπίτι βρήκε τον πρώην σύντροφο της νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Το θύμα είχε αναγνωρίσει και τα δύο παιδιά που είχε κάνει με την αλλοδαπή μητέρα τους με την οποία όμως ποτέ δεν είχε παντρευτεί, ενώ η γυναίκα είχε εγκαταλείψει με το ένα της παιδί το σπίτι πριν λίγο καιρό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ