Ο Γιώργος Μεσσάλας πήγε… σινεμά!


Η ζωή του θεατράνθρωπου Γιώργου Μεσσάλα έγινε κινηματογραφική ταινία!

Ο τελευταίος των μεγάλων πρωταγωνιστών του ελληνικού κλασικού θεάτρου, ο οποίος άρχισε την επιτυχημένη καριέρα του με την καλλιτεχνική «ευλογία» των κορυφαίων Αλέξη Μινωτή και Αλέξη Σολωμού, λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης για τον σκηνοθέτη Χρήστο Καρακάση και τη Βασιλική Κόππα.
Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, με τίτλο «Ταξίδι πνοής», που κατέκτησε κοινό και κριτικούς, προβλήθηκε τη Δευτέρα 21 /1 στις 21:00 το βράδυ, στον κινηματογράφο Στούντιο, στην πλατεία Αμερικής.
«Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα, γιατί αυτό το Ταξίδι πνοής με έφερε ξανά κοντά στους ανθρώπους που με αγάπησαν και αγάπησα. Το ταξίδι αυτό μου δίνει ξανά ζωή και υπάρχω μέσα από μια ταινία που έγινε όσο ζω!
Συνηθως γίνεται το αντίθετο!» είπε στην «Espresso», με το πηγαίο χιούμορ του, ο Γιώργος Μεσσάλας και συνέχισε:
«Χάρη σε αυτούς του δύο νέους ανθρώπους που με αγκάλιασαν με αγάπη και σεβασμό παρουσιάστηκε ένα καλό αποτέλεσμα κατά την κρίση των θεατών και όχι μόνο τη δική μου. Ενενήντα κινηματογραφικά λεπτά για 50 χρόνια θεατρικής πορείας! Στην έναρξη της ταινίας αναφέρεται πως έχει νόημα να ζεις όταν δημιουργείς για τον άνθρωπο. Αυτό προσπάθησα σε όλη μου τη ζωή» ανέφερε συγκινημένος.
Ο Θεός, η οικογένεια, οι φίλοι του, εκείνοι που γνωρίζει προσωπικά, αλλά και όσους δεν γνωρίζει αλλά τον τιμούν είναι οι σταθερές στη ζωή του σπουδαίου βετεράνου του θεάτρου .
«Στο τέλος των παραστάσεων μου κατέβαινα δύο σκαλάκια και μιλούσα με τους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν κοντά μου. Ο κόσμος με κράτησε όρθιο τόσα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά!

 

Δείτε ποιοι παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ, ΕΔΩ

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ