Η Bentley ετοιμάζει μια νέα επετειακή έκδοση (vid)

Η Bentley, η οποία στις 10 Ιουλίου του 2019 γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, ανακοίνωσε μια επετειακή έκδοση της Continental GT (αν διακρίνουμε σωστά από τη φωτογραφία), που θα παρουσιαστεί στην έκθεση Γενεύης στις 5 Μαρτίου.

Το μικρό “teaser” βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία μας αποκαλύπτει τη γρίλια του μοντέλου που έχει τον αριθμό 9 – μια ξεκάθαρη αναφορά στο αγωνιστικό Bentley Blower με κινητήρα 4,5 λίτρων που έτρεξε στις 24 ώρες του Le Mans το 1930.

Το Blower no.9 με οδηγό τον Sir Henry ‘Tim’ Birkin, δεν είχε καταφέρει να τερματίσει στο συγκεκριμένο αγώνα, όμως την ίδια χρονιά σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στην πίστα La Sarthe, ξεπερνώντας την Mercedes-Benz SSK του Rudolf Caracciola με έναν παράδοξο τρόπο – βγήκε στο γρασίδι με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200km/h και συνέχισε να τρέχει με σκασμένο ελαστικό για την επίτευξη του ρεκόρ.

Όσοι θα ήθελαν να μπουν στην “ουρά” για το νέο μοντέλο μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να περιμένουν το τηλεφώνημα της Bentley.ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here