Κουντουρά: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου


Τον Άδωνι Γεωργιάδη έδειξε ως ηθικό αυτουργό των επιθέσεων που δέχεται έδειξε η Έλενα Κουντουρά, κάνοντας λόγο για κατ’ επανάληψη στοχοποίησή της από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Αν συμβεί τίποτα σε μένα και οικογένεια μου, η ευθύνη δεν θα βαρύνει μόνον τους δράστες αλλά και ηθικούς αυτουργούς», είπε από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τον κ. Γεωργιάδη ότι δίνει πολιτική κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία.

Εξέφρασε ακόμη, τη συμπαράστασή της στην Θεοδώρα Τζάκρη που χθες βράδυ δέχθηκε επίθεση, η οποία -όπως είπε- είναι αποτέλεσμα άθλιας προπαγάνδας της ΝΔ.

.

Στράφηκε, χωρίς ωστόσο, να τον κατονομάσει και στον Πάνο Καμμένο κάνοντας λόγο για άθλιες επιθέσεις ακόμη και στον νεκρό πατέρα της, ενώ υπερασπίστηκε το δικαίωμά της για ψήφο κατά συνείδηση.

Η υπουργός Τουρισμού που διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που παρείχε στην κυβέρνηση, τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας ότι η θετική στάση είναι η πατριωτική στάση. «Είμαι υπουργός της κυβέρνησης και δεν θα μπορούσα ποτέ να επιτρέψω να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, να ανακοπεί βίαια η πορεία της κυβέρνησης και να μην προχωρήσουν οι παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί», είπε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ