Απίστευτο! Δείτε τι σκαρφίστηκε ένας φοιτητής για να… αποφύγει την επίσκεψη των γονιών του


Μια απίστευτη ιδέα είχε ένας φοιτητής στη Γαλλία ο οποίος ήθελε να αποφύγει την επίσκεψη των γονιών του.

Ο 23χρονος με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε ειδοποίησε πως υπάρχει κίνδυνος βομβιστικής επίθεσης στην πτήση από Λυών προς Ρεν με την οποία επέβαιναν 159 επιβάτες μεταξύ αυτών και οι γονείς του.

Το περιστατικό έγινε στις 18 Ιανουαρίου και η πτήση αναγκάστηκε να επιστρέψει και πάλι στο αεροδρόμιο της Λυών μετά το τηλεφώνημα.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο φοιτητής εντοπίστηκε και συνελήφθη και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Μάιο, κατηγορούμενος για «ψευδείς ειδήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια ενός αεροσκάφους κατά την πτήση».

Εάν καταδικαστεί, μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ και φυλάκιση μέχρι πέντε έτη.

Εκτός αυτού θα πρέπει να δώσει και εξηγήσεις στους γονείς του για το χάος που προκάλεσε…

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας αναφερόμενος στο περιστατικό δήλωσε: «Η easyJet επιβεβαιώνει ότι η πτήση EZY4319 από Λυών για Ρεν στις 18 Ιανουαρίου επέστρεψε στη Λυών λόγω θέματος που είχε να κάνει με την ασφάλεια. Ο κυβερνήτης έλαβε την απόφαση ως μέτρο ασφάλειας. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεργασία με την αστυνομία και την πυροσβεστική. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και δόθηκαν πληροφορίες καθώς και αναψυκτικά. Η ασφάλεια και η υγεία των επιβατών μας και του πληρώματος είναι η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ