Ατρόμητος: Είναι επίσημο. Ουάρντα… η επιστροφή – video


Η επιστροφή του… Φαραώ στο Περιστέρι! Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση -με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ- του Αμρ Ουάρντα.

Παίκτης του Ατρόμητου -με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ– θα είναι για τους επόμενους 6 μήνες ο Αμρ Ουάρντα! Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των “κυανόλευκων”, στη συμφωνία του Ατρόμητου με τον “δικέφαλο του Βορρά” μπήκε οψιόν αγοράς του Αιγύπτιου ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα συμφωνήθηκε να υπάρξει και ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς βρουν αγοραστή του διεθνούς μεσοεπιθετικού.Η ανακοίνωση του Ατρόμητου

“Η επιστροφή του Φαραώ στο Περιστέρι!

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Amr Warda, επέστρεψε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού διάρκειας 6 μηνών με οψιον αγοράς. Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής που έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μέσω της ομάδας μας, επέστρεψε στο Περιστέρι διψασμένος για νέες επιτυχίες!

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμρ:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Superleague.Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον Πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και γω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του. Το καλοκαίρι υπάρχει το Κοπα Αφρικα και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ