Αχιλλέας Ανδρέας: Ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θέλει να γίνει ηθοποιός


Tον περασμένο Αύγουστο, ο Αχιλλέας Ανδρέας έγινε 18 ετών και γιόρτασε την ενηλικίωσή του στο Πόρτο Χέλι, παρου σία όλων των αγαπημένων του προσώπων, της οικογένειάς του, που είχε συγκεντρωθεί, όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, στην έπαυλη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας.

Πολύ πριν, όμως, είχε πάρει ορι στικές αποφάσεις για τη ζωή του και τον επαγ γελματικό του προσανατολισμό.

«Η υποκριτική ήταν πάντα για εμένα ένα μεγάλο πάθος. Όταν ήμουν μικρός, θυμάμαι πως έβλεπα ται νίες και τηλεοπτικά σόου και σκεφτόμουν πως αυτό θέλω να γίνω. Ηθοποιός. Αποφάσισα ορι στικά πως αυτό ήταν που ήθελα να ακολουθήσω, όταν ήμουν 15 ετών», δήλωνε σε μια από τις πρώτες συνεντεύξεις του ο νεαρός Αχιλλέας-Ανδρέας, ο οποίος ήδη έχει πάρει αυτή την κατεύθυνση και σκοπεύει σύντομα να αλλάξει άρδην τη ζωή του προκειμένου να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο.

Το φλερτ του με το θέατρο ξεκίνησε όταν στο Κολέγιο Wellington, όπου φοιτούσε εσώ κλειστος μέχρι πέρυσι, η καθηγήτριά του στα μαθήματα υποκριτικής ανέθεσε στους μαθη τές να γράψουν τους δικούς τους μονολόγους και να τους ερμηνεύσουν ενώπιον όλου του σχολείου.

Ο Αχιλλέας Ανδρέας, δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, έγραψε μια δραματική ιστορία η οποία ήταν εμπνευσμένη από την τρομοκρατική επίθεση τον Σεπτέμβριο του 2001 στη Νέα Υόρκη. Εκείνος υποδυόταν έναν σύζυγο και πατέρα που ζούσε δύσκολες στιγμές όταν η γυναίκα του είχε παγιδευτεί σε έναν από τους Δίδυμους Πύργους και τελικά πέθανε.

Η ερμηνεία αυτού του μονολόγου ήταν ό,τι πιο δύσκολο είχε κληθεί να κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή, αφού εμφανίστηκε μπροστά σε 1.500 άτομα. Η εμπειρία αυτή, όμως, τον βοήθησε να έρθει πιο κοντά στο όνειρό του, αφού συνειδητοποίησε για ακόμα μια φορά πως είχε γεννηθεί για να είναι ηθοποιός.

Και ύστερα ήρθε η πρόταση για έναν μικρό ρόλο στην πολύ επιτυχημένη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία», τη μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, αφού παίζεται 32 ολόκληρα χρόνια. Εκεί είχε μόνιμο ρόλο μέχρι πέρυσι και η θεία του, η πριγκίπισσα Θεοδώρα, η οποία και υπήρξε η αφορμή για να γνωρίσει σε κοινή παρέα τον Μπράντλεϊ Μπελ, έναν εκ των σεναριογράφων της επιτυχημένης σειράς.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως όνειρο του ΑχιλλέαΑνδρέα ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική, του έδωσε ένα μικρό γκεστ ρόλο, ενώ τα λόγια του δεν ξεπερνούσαν τις 12 σειρές. Ο Αχιλλέας-Ανδρέας, όμως, απέδωσε τόσο καλά τον ρόλο του, που οι παραγωγοί αποφάσισαν να τον συμπεριλάβουν σε ακόμα δύο επεισόδια. Ο ίδιος περιέγραψε ενθουσιασμένος τον ρόλο του: «Υποδύομαι τον Σάιμον, έναν 18χρονο Άγγλο υπάλληλο του οίκου μόδας της οικογένειας, ο οποίος εργάζεται στα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τα κοσμήματα. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ερωτοτροπεί με πολλές γυναίκες γύρω του».

Όσο για την εμπειρία του στα τηλεοπτικά πλατό, ο Αχιλλέας Ανδρέας τονίζει τα εξής: «Ηταν πάρα πολύ ωραίο που είδα για πρώτη φορά τι συμ βαίνει πίσω από την κάμερα. Πάντα ήθελα να μάθω και ήμουν τυχερός που τα κατάφερα. Ολα γίνονται στην τηλεόραση τόσο γρήγορα και μου αρέσει που το έμαθα και αυτό». Ο ΑχιλλέαςΑνδρέας, παρότι έχει ενηλικιωθεί, τελειώνει φέτος το κολέγιο και ήδη έχει καταστρώσει τα σχέδιά του.

Θα μετακομίσει στο Λος Αντζελες, όπου ζουν η θεία του Θεοδώρα και ο αρραβωνιαστικός της Μάθιου Κουμάρ, αλλά και τα ξαδέλφια του, με τα οποία είναι πολύ δεμένος. Εκεί, σκοπεύει να κυνηγήσει το όνειρό του για την υποκριτική. Ενα μοναδικό ταξίδι, εμπειρία ζωής θα έλεγε κανείς, πραγματοποίησε ο Αχιλλέας-Ανδρέας με την παρέα του πριν από λίγες ημέρες.

Ο νεαρός γοητευτικός γαλαζοαίματος βρέθηκε σε χώρες της Αφρικής, προκειμένου να ζήσει έντονες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές. Εκανε σαφάρι, περιη γήθηκε στα παραδοσιακά στενά του Μαρακές στο Μαρόκο και γνώρισε την άγρια ζωή στην παλαιότερη έρημο του κόσμου, στη Ναμίμπια. Ηταν, δε, τόσο ενθουσιασμένος με αυτό το ταξίδι του, που συνεχώς ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από όσα πρωτόγνωρα έβλεπε και ήθελε να μοιραστεί με τους followers του.

Πηγή: Realnews

Αχιλλέας Ανδρέας: Ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θέλει να γίνει ηθοποιός

Αχιλλέας Ανδρέας: Ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θέλει να γίνει ηθοποιός


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ