LIVE: Δείτε ζωντανά εικόνα από το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα


Συμφωνία των Πρεσπών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποείται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή εκατοντάδες άτομα που έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε ζωντανή εικόνα από την πλατεία Συντάγματος:

Δείτε τι έγινε χθες:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών. Στο Σύνταγμα πραγματοποείται το συλλαλητήριο που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ, πραγματοποιεί τη δική του συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας.

Συγκέντρωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία αριστερών οργανώσεων κι αντιπολεμικών συλλογικοτήτων ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας συγκέντρωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιπολεμικών συλλογικοτήτων ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Με κεντρικό σύνθημα «Έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια. Διεθνιστικό Όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών», οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στην αμερικάνικη πρεσβεία και πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.

Κλειστοί δρόμοι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστή είναι η Βασ. Σοφίας στην άνοδο από Αμαλίας και στην κάθοδο από Ζαχάρωφ. Κλειστή και η Βασ. Κωνσταντίνου στην άνοδο από Μερκούρη.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην Ακαδημίας, από Χαλκοκονδύλη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ