Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 2η ημέρα του Ιανουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Σήμερα ας μην πάρουμε ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά από ένα διάστημα 20 και πλέον ημερών που δημιούργησε αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία, στις επαφές, στις δοσοληψίες, χάος στις μετακινήσεις, αλλά και σημαντικές καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια μας. Βέβαια για να πάρει την ταχύτητα που χρειάζεται και να αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη που θα έχει ξεπεράσει και το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα. Να θυμίσω ότι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι το τρίτο στη σειρά. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 27/11, η δεύτερη στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου στις 27/12 και η τρίτη και τελευταία θα είναι στις 09/01. Η όψη αυτή δημιουργεί ένα πιο ομιχλώδες τοπίο και τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Σαφώς πιο πολύ επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Όπως και να έχει όμως, σίγουρα η ορθή πορεία του θα μας επιτρέψει να συνεννοηθούμε καλύτερα. Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σχηματίζοντας ως επί το πλείστον απαιτητικές όψεις: ένα τετράγωνο με τον Ερμή και αμέσως μετά αντίθεση με τον Ποσειδώνα, κάνοντας πιο δύσκολο να καταλάβουμε αν ανταποκρινόμαστε στην πραγματικότητα ή στη δική μας προσωπική αντίληψη της πραγματικότητας, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Tα ζευγάρια θα μπορέσουν να ανανεωθούν και να κοινωνικοποιηθούν

Ερμής στον Τοξότη σε ορθόδρομη πορεία: Ανοίγματα για συζητήσεις και επαφές
Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 14 Ιανουαρίου, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ανάγκη για κοινωνικοποίηση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση.

Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, η αντίληψη θα είναι σφαιρική, θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις σε θέματα που προβληματίζουν και δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή στην ανυπομονησία και στην αστάθεια, ενδεχομένως για κάποιους χαρακτήρες να είναι δύσκολο να σταθεροποιηθούν στις απόψεις και στις επιθυμίες τους. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να ανανεωθούν, να κοινωνικοποιηθούν, οι επαφές θα είναι αυθόρμητες, χαλαρές, και όχι πιεστικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για διαφοροποίηση και άμεση αλλαγή. Τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξουν οι αρνητικές συνθήκες, θα γίνουν αυθόρμητες προσεγγίσεις που θα διαφοροποιήσουν τα αρνητικά δεδομένα. Στον επαγγελματικό τομέα νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε οτιδήποτε είναι πρωτοποριακό και μεταρρυθμιστικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και στην αντίθεση της με τον Ποσειδώνα, ίσως να υπάρξει ένα είδος σύγχυσης που θα δώσει έκταση στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι αποφάσεις που θα παρθούν ενδεχομένως να μην είναι σωστές, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία τις πρωινές ώρες στον Τοξότη, αλλά για να αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στη ροή της επικοινωνίας θα χρειαστεί να φτάσουμε στην άλλη εβδομάδα. Μέχρι τις 13/01 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιώντας τον τομέα των ταξιδιών και των πλάνων που έχετε για το μέλλον. Ακόμη όμως μην μπαίνετε σε δράση. Άλλωστε το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο για να θέσετε τους στόχους της νέας χρονιάς. Μπορείτε όμως να τους ονειρευτείτε… Αξιοποιήστε τη μέρα αν δεν εργάζεστε για να ξεκουραστείτε, να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να δείτε μια σειρά ή μια ταινία. Γενικώς οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια.

Ταύρος

Ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία, αλλά μην περιμένετε με το «καλημέρα» ότι θα διορθωθούν όλα τα παρατράγουδα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και σε όποιον άλλο τομέα αντιμετωπίσατε καθυστερήσεις ή τεχνικά προβλήματα. Θα χρειαστεί να ξεπεράσει το ομιχλώδες τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να νιώσετε ότι τα πράγματα κάπως ξεμπλοκάρουν και μπαίνετε σε πιο βατούς ρυθμούς, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί πριν την επόμενη εβδομάδα, γι’ αυτό μη βιάζεστε. Σε γενικές γραμμές σήμερα ευνοούνται οι επαφές με τους άλλους σε φιλικό επίπεδο. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν επίσης ιδιαίτερα, αλλά είναι ακριβώς ο τομέας που επηρεάζει σε αυτή τη φάση ο Ερμής κι έτσι δεν θα είναι ξεκάθαρο το τοπίο, γι’ αυτό μην αναλαμβάνετε δράση στο συγκεκριμένο θέμα.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρωί ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 13/01. Βέβαια θα χρειαστεί να ξεπεράσει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να τρέξουν οι εξελίξεις που θέλετε σε σχέσεις και συνεργασίες και να έχετε επίσης μια πιο ξεκάθαρη εικόνα γι’ αυτές, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις για τη συνέχισή τους ή τη διαγραφή τους από τη ζωή σας. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα έχει ήδη σχηματιστεί άλλες δυο φορές το προηγούμενο διάστημα και στις 09/01 θα είναι η τελευταία. Κάτω από αυτήν την επιρροή ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δεν θα έχετε ορθή κρίση, ενώ μπορεί να μην έχετε και όλα τα δεδομένα που χρειάζονται για να πάρετε τέτοιες αποφάσεις τόσο για τις σχέσεις σας όσο και για τα επαγγελματικά. Σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Ερμή όσοι εργάζεστε μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος συνεργάτης σας κριτικάρει και σας χαλάει τη διάθεση σας. Πριν όμως αντιδράσετε παρορμητικά και μετά να μετανιώσετε μια αντεπίθεση, πάρτε τον χρόνο σας και προσπαθήστε να το ξεδιαλύνετε μεταξύ σας χωρίς να αναμείξετε άλλους.

Καρκίνος

Σήμερα το πρωί επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής επιτρέποντας σας σταδιακά μέσα στον Ιανουάριο να έχετε καλύτερο έλεγχο της καθημερινότητας σας. Καθώς ο Ερμής περιδιαβαίνει το ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 13/01 στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας, καλό θα είναι σιγά σιγά τώρα που τα πολλά τραπέζια και οι πειρασμοί θα αρχίσουν να λιγοστεύουν να κάνετε την υγεία και τη συνολική φόρμα σας προτεραιότητα. Η τρέλα της γιορτινής περιόδου και οι αυξημένες υποχρεώσεις σας απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια μπορεί να αποδυνάμωσαν τον οργανισμό σας και να σας κούρασαν. Εκτός λοιπόν της «δίαιτας» από δω και κάτω φροντίστε να ξεκουράζεστε και να γυμνάζεστε. Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σε κόντρα όψεις με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σας καλεί να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε στους άλλους και να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά.

Λέων

Η Τρίτη δίνει έμφαση στα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα με τη Σελήνη στην Παρθένο. Ίσως πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και βέβαια να προσέξετε τα έξοδα σας και ει δυνατόν να τα αποφύγετε. Προσέξτε επίσης επενδύσεις και όλους αυτούς που σας τάζουν σε οικονομικό επίπεδο, γιατί μπορεί να ανακαλύψετε στην πορεία πως ο θησαυρός είναι άνθρακας. Σήμερα το πρωί ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στον φιλικό σας Τοξότη, αλλά μη φανταστείτε ότι από την πρώτη του στιγμή θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο κεφάλι σας. Πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το τελευταίο του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την άλλη εβδομάδα, για να αρχίσει να αποδίδει και πάλι στην καθημερινότητα σας και στις δοσοληψίες σας. Μέχρι τις 13/01 που θα παραμείνει ο Ερμής στον Τοξότη το μυαλό σας θα είναι σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και σε θέματα παιδιών. Πιθανώς τώρα με την ορθή του πορεία να έχετε δεύτερες σκέψεις για μια κατάσταση που ξεκίνησε μέσα στον Δεκέμβριο.

Παρθένος

Σήμερα το πρωί επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής. Όμως για να είναι πιο θετικός προς εσάς θα πρέπει να ξεπεράσει το τελευταίο κάπως χαοτικό τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα κι ακόμη καλύτερα να περάσει στον φιλικό σας Αιγόκερω μετά τις 14/01. Μέχρι τις 13/01 που θα παραμείνει στον Τοξότη θα σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και τα προσωπικά σας ζητήματα. Σήμερα η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας απαιτητικές όψεις με τον Ερμή και Ποσειδώνα. Έτσι η μέρα έχει μια θολούρα, αλλά και κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή ένα άγχος για κάποια οικογενειακή υπόθεση. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό κι από αύριο θα είστε πάλι στις επάλξεις. Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις με άτομα που δεν βοηθούν να νιώθετε αυτοπεποίθηση και χαρά αλλά σας ρίχνουν.

Ζυγός

Το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ερμή και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας. Μπορεί να προκύψει η ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Ή μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση στη φυσική σας κατάσταση. Πιθανώς να προσπαθείτε να συνέλθετε κι από όλα όσα καταναλώσατε τις προηγούμενες ημέρες ή από τα ποτά. Σήμερα το πρωί γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία κι ο Ερμής θα χρειαστεί όμως να περάσει και το τελευταίο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δηλαδή την άλλη εβδομάδα, για να αρχίσει πάλι να υπάρχει μια καλύτερη ροή στην επικοινωνία και να ξεθολώσει το τοπίο. Ο Ερμής θα εξακολουθήσει την πορεία του στον Τοξότη μέχρι τις 13/01, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στους στόχους της νέας χρονιάς αλλά και στους συνεργάτες και τους φίλους.

Σκορπιός

Ο Ερμής γυρίζει από το πρωί της Τρίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά περιμένετε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να καταλάβετε σοβαρή διαφορά. Βλέπετε ακόμη είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Το τελευταίο τετράγωνο (έχουν προηγηθεί άλλα δυο στις 27/11 και στις 27/12) θα σχηματιστεί στις 09/01. Κάπου εκεί θα τελειώσει και η θολούρα αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο. Αν πρέπει να δεσμευτείτε σε κάτι οικονομικό να το κάνετε γραπτώς και με εξονυχιστική έρευνα. Σήμερα η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στη φιλική σας Παρθένο, αλλά οι όψεις δεν είναι τόσο θετικές αφού σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Πιθανώς να χρειαστεί να συμμετέχετε σε κάποια συζήτηση με συνεργάτες ή φίλους αλλά προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί.

Τοξότης

Πιο απαιτητική η Τρίτη με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση ή μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι άνθρωποι κρίνουν κάθε σας βήμα ή απόφαση. Σήμερα το πρωί ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, και μολονότι δε θα είναι πολύ βοηθητικός αμέσως λόγω και της όψης τετραγώνου που έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του με τον Ποσειδώνα, μακροπρόθεσμα θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας και την επικοινωνία με τους άλλους.

Αιγόκερως

Η Τρίτη είναι σαφώς πιο άνετη για σας, γοητεύετε τους άλλους με αυτά που λέτε και βοηθά να τους πείσετε και πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια αρκετά καλή μέρα με τη Σελήνη στη γήινη και φιλική σας Παρθένο για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε και να έχετε ανταπόκριση. Σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο Ερμής στον Τοξότη, μολονότι χρειάζεται να ξεπεράσει και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να έχετε εξελίξεις στην καθημερινότητα σας από την άλλη εβδομάδα. Καθώς ο Τοξότης συμβολίζει για σας το τέλος καταστάσεων στο ωροσκόπιο σας, πιθανώς να αποφασίσετε να κλείσετε μια πόρτα σε μια σχέση ή μια δουλειά που νιώθετε ότι δεν έχει προοπτικές για το μέλλον. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μια ερωτική σχέση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μια φιλική ή επαγγελματική σχέση. Κι όσο δύσκολη να είναι μια τέτοια απόφαση αξίζει να την πάρετε, ώστε στην καινούρια χρονιά να μην έχετε στη ζωή σας τοξικά άτομα.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τις αντίξοες όψεις της με τον Ερμή (τετράγωνο) και τον Ποσειδώνα (αντίθεση) φαίνεται να σας απασχολούν κάποια ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση, γιατί ίσως δεν έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του τι γίνεται με αυτά. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Ο Ερμής γυρίζει το πρωί σε ορθή πορεία στον Τοξότη, αλλά μην περιμένετε «φως» πριν την επόμενη εβδομάδα που θα έχει ξεπεράσει το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για ξεκάθαρες καταστάσεις. Η μέρα προσφέρεται για πιο χαλαρούς ρυθμούς και ανάπαυση όσο μπορείτε. Από την άλλη δεν σημαίνει ότι θα μονάσετε κιόλας σήμερα. Πάντα οι φίλοι σας και η συναναστροφή μαζί τους σας φτιάχνει τα κέφια.

Ιχθείς

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικούς ρυθμούς φέρνει η Σελήνη από την Παρθένο σήμερα, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας και μάλιστα μπορεί να το κάνουν με τον λάθος τρόπο και να σας κάνουν να δυσανασχετείτε. Όμως μη διαθέσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στους άλλους, δώστε στον εαυτό σας κάποιες ώρες που δεν θα σας απασχολεί τίποτε και κανένας και θα μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί. Σήμερα γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής στον τομέα της καριέρας, αλλά θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμη για να ξεφύγει από το τελευταίο τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα πού βαδίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και να έχετε εξελίξεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να σας κάνει να συμβιβάζεστε σε μια σχέση ή να πιάνετε τον εαυτό σας να παραγκωνίζει τις δικές του ανάγκες για να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες άλλων. Μπορεί να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους χωρίς να χάνετε εσείς το κέντρο σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ