Μακάμπι – Παναθηναϊκός LIVE για την 20η αγωνιστική της Euroleague


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο εκτός έδρας έργο και στην 20η αγωνιστική της Euroleague. Στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Νίκου Παππά, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα προσπαθήσει να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη της οκτάδας.

Οι “πράσινοι”, οι οποίοι θα παραταχθούν χωρίς τους Λάνγκφορντ, Λάσμε και Παππά, θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο.Παρακολουθήστε LIVE το Μακάμπι – Παναθηναϊκός του newsit.gr

Με οκτώ νίκες ισοβαθμούν τέσσερις ομάδες στην προσπάθεια για παρουσία στα πλέι οφ, εκ των οποίων οι δύο είναι ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι, ενώ οι Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις είναι οι άλλες δύο.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει… μεταμορφώσει τους Ισραηλινούς που προέρχονται από τρεις σερί νίκες και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Νίκησαν την Μπαρτσελόνα με 99-83 την περασμένη εβδομάδα στο Ισραήλ, την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μόσχα, με 76-93,  για την 18η αγωνιστική και την Μπουντούτσνοστ για την 17η. Η τελευταία ήττα τους σημειώθηκε στην Ισπανία, από τη Ρεάλ Μαδρίτης (91-79) στις 3 Ιανουαρίου, για την 16η αγωνιστική.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κέιν. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα στην περιφέρεια της Μακάμπι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γιακούμπ Ζαμοϊσκι (Πολωνία).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ