Τάσος Παλαντζίδης: Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει τόσα χρόνια από την τηλεόραση!


Ο Τάσος Παλαντζίδης, μίλησε για τον ρόλο του στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις», που έκανε πρεμιέρα με υψηλή τηλεθέαση!

Ο αγαπητός ηθοποιός, ο γλυκός παππούς της Μαργαρίτας (Στελίνα Κουρή), ο φιλικός και γενναιόδωρος, που θέλει να βοηθάει τους πάντες αλλά δεν τα καταφέρνει και πολύ συχνά, μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τη σειρά, η οποία κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό αμέσως.

«Χαίρομαι που την αγκάλιασε ο κόσμος, γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον. Στα γυρίσματα περνάμε πραγματικά καλά και ως δουλειά είναι πολύ οργανωμένη, και από πλευράς συνεργατών και σε ό,τι αφορά το στούντιο» λέει στην «Espresso».
«Εχω να κάνω χρόνια τηλεόραση, αν εξαιρέσουμε αυτά τα πέντε επεισόδια με τους Δέκα Μικρούς Μήτσους, που κάναμε πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν μου λείπει. Να καθίσω, θέλω. Και το λέω αυτό γιατί οι συνθήκες πια, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και γενικότερα στη ζωή μας, έχουν αλλάξει. Δεν έχω δουλέψει λίγο στη ζωή μου. Παλιότερα σαφώς δουλεύαμε με καλύτερες συνθήκες και είχαμε και απολαβές. Δεν εννοώ τις υλικές, αλλά τις ηθικές. Ήταν πιο καλή η κατάσταση» αναφέρει.
«Εκτός αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία, όπως η συγκεκριμένη… Μιας σειράς δηλαδή που να αξίζει να συμμετέχεις! Από την άλλη, ως συνταξιούχος δεν μπορείς να ζήσεις με τη σύνταξη και είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις»!

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ