Στον τελικό του Λιγκ Καπ η Τσέλσι. Απέκλεισε στα πέναλτι την Τότεναμ


Την πρόκριση της στον τελικό του Λιγκ Καπ πανηγύρισε η Τσέλσι. Η ομάδα του Σάρι «λύγισε» την Τότεναμ στα πέναλτι (4-2) και θα συναντήσει στον τελικό τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στον τελικό του Λιγκ Καπ προκρίθηκε η Τσέλσι. Οι «μπλε» επικράτησαν με 4-2 της Τότεναμ στη διαδικασία των πέναλτι και θα αντιμετωπίσουν στο Γουέμπλεϊ την Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Σάρι επικράτησε στην κανονική διάρκεια του αγώνα με 2-1, αλλά σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα έστειλε το παιχνίδι στη «ρώσικη ρουλέτα» (σ.σ. δεν υπολογίζεται το εκτός έδρας γκολ). 

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Καντέ και ο Αζάρ στο 38′ έκανε το 2-0. Στο 50′ ο Γιορέντε σκόραρε για τους «πετεινούς» κι έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, μιας και δεν υπάρχει παράταση. 

Η ομάδα του Σάρι ήταν αλάνθαστη, εν αντιθέσει με τις άστοχες προσπάθειες των Ντιέρ και Μόουρα για την Τότεναμ, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να πανηγυρίσει την πρόκριση. Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΣΕΛΣΙ (Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (81′ Κόβατσιτς), Καντέ, Αζάρ, Πέδρο (76′ Γουίλιαν), Ζιρού.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ποτσετίνο): Γκαζανίγκα, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις (33′ λ.τ. Ρόουζ), Γουίνκς, Ντάιερ, Έρικσεν, Σισοκό (80′ λ.τ. Σάντσες), Λαμέλα, Γιορέντε (68′ Λούκας Μόουρα).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ