Captain Αντετοκούνμπο. Αρχηγός ο “Greek freak” στο All Star Game – pics


Ο κόσμος… μίλησε και ανέδειξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρώτο σε ψήφους στην Ανατολή και δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ για το All Star Game. Οι αρχικές πεντάδες για τη μπασκετική γιορτή που θα γίνει στη Σάρλοτ.

Ο πρώτος Έλληνας που το καταφέρνει! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει μια εκπληκτική σεζόν στο ΝΒΑ και κατάφερε –με τη στήριξη του κόσμου- να βάλει άλλο ένα «παράσημο» στη φανέλα του!

Congratulations @Giannis_An34 on receiving the most @NBAAllStar votes!! #FearTheDeer | #NBAAllStar pic.twitter.com/nyATRO6Aru

— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 25, 2019

Ο «Greek freak» έλαβε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια και θα είναι ο αρχηγός της ομάδας του στο φετινό All Star Game, που θα διεξαχθεί στη Σάρλοτ στις 15-17 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, βγήκε δεύτερος σε ψήφους σε όλο το ΝΒΑ, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς!

As the top overall finisher in fan voting, @KingJames will make first pick in the First Round (Starters). @Giannis_An34 will have first pick in the Second Round (Reserves).
After the first pick in a round, picks will alternate until all players in that round have been selected. pic.twitter.com/VHpBw9p6xf

— 2019 NBA All-Star (@NBAAllStar) January 25, 2019

Αυτή θα είναι η τρίτη εμφάνιση του Αντετοκούνμπο σε All Star Game. Οι Ίρβινγκ,Ουόκερ, Εμπίντ και Λέοναρντ είναι οι άλλοι starters της ανατολικής περιφέρειας.

Ο ηγέτης των Μικλγουόκι Μπακς συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 4.620.809 ψήφους στη Δύση. Ωστόσο, ο «Greek freak» κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, με τον «Βασιλιά» να έχει μόλις 174. Από τους δημοσιογράφους, ο Αντετοκούνμπο είχε 99 ψήφους και ο Λεμπρόν 78.

Οι δύο αρχηγοί για… Ανατολή και Δύση θα επιλέξουν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τους παίκτες που θέλουν για συμπαίκτες χωρίς να υπάρχει περιορισμός.

Οι βασικοί στην Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς), Κέμπο Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφια 76έρς) και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς).

The Eastern Conference @NBAAllStar Starters Pool! @Giannis_An34 @KyrieIrving @KembaWalker @kawhileonard @JoelEmbiid #NBAAllStar pic.twitter.com/bLwuc8d6sV

— NBA (@NBA) January 25, 2019

Οι βασικοί της Δύσης: Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) και ο αρχηγός Λεμπρόν (Λος Άντζελες Λέικερς).

The Western Conference @NBAAllStar Starters Pool!@KingJames @JHarden13 @StephenCurry30 @Yg_Trece @KDTrey5 #NBAAllStar pic.twitter.com/PnkabEbUVm

— NBA (@NBA) January 25, 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ