Σταν-Μίμη: Γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους μετά από πέντε χρόνια έρωτα!

Για πέντε και πλέον χρόνια, ο Stan και η Δήμητρα Μίμη θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπηµένα λαµπερά ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς ο τραγουδιστής ήταν συνεχώς αγκαλιά µε την αγαπηµένη του.

Οχι όµως πια, αφού -σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews- το ζευγάρι διανύει µια αρκετά δύσκολη περίοδο στη σχέση του. Ανθρωποι που τους συναναστρέφονται κάνουν λόγο για την πρώτη σοβαρή κρίση στον έρωτά τους, ο οποίος ξεκίνησε το 2014 και µάλιστα µε τις καλύτερες προοπτικές.

Πέντε χρόνια µετά, όµως, άρχισαν να πυκνώνουν γκρίζα σύννεφα πάνω από αυτή τη σχέση, που τόσο ο ποπ τραγουδιστής όσο και η όµορφη διακοσµήτρια εσωτερικών χώρων θέλουν να κρατήσουν ζωντανή και µε τις απαραίτητες ισορροπίες.

«Παρόλο που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ο ένας στον άλλον πως είναι αφοσιωµένοι σε αυτή τη σχέση, υπήρχαν εξωγενείς παράγοντες που τους επηρέαζαν», αποκαλύπτει στενός τους φίλος, ο οποίος συνεχίζει: «Οι δεκάδες θαυµάστριες του τραγουδιστή, σε συνδυασµό µε τις συνεχείς εκδηλώσεις αγάπης και θαυµασµού στο πρόσωπό του, δεν θα µπορούσαν να αφήνουν αδιάφορη τη ∆ήµητρα, η οποία, φυσικό και επόµενο ήταν, εφόσον είναι µια ερωτευµένη γυναίκα, να νιώθει ότι απειλείται».

Κάπως έτσι εµφανίστηκαν και τα πρώτα σύννεφα, αφού οι ισορροπίες ανάµεσα στους δύο, που µε τόσο κόπο είχαν καταφέρει να κρατήσουν, άρχισαν να χαλούν. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος συνεχίζει να ζει από κοντά το ζευγάρι, θεωρεί πως ναι µεν οι δυο τους διανύουν δύσκολες ώρες στη σχέση τους, όµως είναι σίγουρος πως οι βάσεις αυτού του έρωτα είναι πολύ ισχυρές για να απειληθούν από τέτοιου είδους… τριγµούς.

Αυτόν τον καιρό ο τραγουδιστής και η ∆ήµητρα περνούν περισσότερο χρόνο στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα, όπου συγκατοικούν, µιας και ο τραγουδιστής φέτος τον χειµώνα εµφανίζεται σε µουσική σκηνή εκεί µαζί µε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Στη συµπρωτεύουσα βρίσκεται και η ∆ήµητρα, που έχει την ευκαιρία να βλέπει πιο συχνά την οικογένειά της και τους φίλους από τα µαθητικά της χρόνια, µε τους οποίους διατηρεί επαφή µέχρι και σήµερα. «Ισως και αυτή η ξαφνική και µεγάλη αλλαγή στην καθηµερινότητά τους να ενέτινε το όλο περίεργο κλίµα που υπάρχει ανάµεσά τους» τονίζει στην «R» ο στενός τους φίλος, ο οποίος ωστόσο εκφράζει την πεποίθησή του πως αργά ή γρήγορα θα επανέλθουν οι ισορροπίες ανάµεσά τους και όλα θα είναι όπως παλιά.

 

Πηγή φωτό: NDP

Σταν-Μίμη: Γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους μετά από πέντε χρόνια έρωτα!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ