Δήλωση – «βόμβα» ΣΥΡΙΖΑ: Mακάρι να υπάρξει «Συμφωνία των Πρεσπών» και στα Δωδεκάνησα με την Τουρκία


Συμφωνία των Πρεσπών – Όλες οι ειδήσεις: Όλα έτοιμα για την… αποστολή αυτοκτονίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μερικών ακόμη πρόθυμων βουλευτών. Σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι «Εφιάλτες» θα λάβουν μία κρίσιμη απόφαση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα έχει ολοκληρωτικές συνέπειες για την πατρίδα μας. Στις 14:30 θα πουν «ναι» στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μία συμφωνία που παραχωρεί στα Σκόπια όχι μόνο το όνομα, αλλά και «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, αίσθηση και έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Καματερού, από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών χθες 24 Ιανουαρίου.

Ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στα Δωδεκάνησα επισήμανε επί λέξει:

«Mακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα. Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία».

Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ