Νέα Δημοκρατία: Να παρέμβει εισαγγελέας για τις καταγγελίες Καμμένου στη Βουλή

Πολιτικό «σεισμό» έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις στη Βουλή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου για προσπάθεια χειραγώγησης εισαγγελικών λειτουργών από συνεργάτες του πρωθυπουργού, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «ο κατά τον κ. Τσίπρα αναντικατάστατος κ. Καμμένος από το βήμα της Βουλής προέβη χθες σε μια σοβαρότατη καταγγελία που επιβεβαιώνει την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης απευθείας από το Μαξίμου, όπως καταγγέλλει εδώ και χρόνια η ΝΔ».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για «κυρίες συμβούλους του κ.Τσίπρα που λένε στους δικαστές “άστο αυτό για παρακάτω”», φωτογράφισε ευθέως την κ. Βασιλική Θάνου υπονοώντας ότι μεθοδεύει τις δικαστικές υποθέσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του πρωθυπουργού».

Μάλιστα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνει πως η σοβαρότατη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, καταγγελία χρήζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις, και μάλιστα άμεσα, για τα όσα εννοούσε ο Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Τσίπρας που βρίσκεται στη Βουλή δεν μπορεί ούτε να παριστάνει ότι δεν άκουσε, ούτε να σιωπά. Καλείται άμεσα να εξηγήσει τι εννοούσε ο κ. Καμμένος, όπως και ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του να πει όλα όσα γνωρίζει και για τις ύποπτες παραιτήσεις εισαγγελέων τις οποίες επίσης κατήγγειλε», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here