Η Apple απέλυσε 200 άτομα από το Project Titan


H εταιρεία κολοσσός απέλυσε 200 υπαλλήλους της από το Project Titan, που είχε να κάνει με την ανάπτυξη αυτόνομων οχημάτων, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι όλα έγιναν στο γενικότερο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του προγράμματος.

Στο Project Titan, απασχολούνται περί τα 2.700 άτομα, ενώ επικεφαλής είναι ο πρώην μηχανικός της Tesla, Doug Field. Σε ότι έχει να κάνει με τους υπαλλήλους που είχαν εμπλοκή στο Project Titan, θα παραμείνουν στην Apple, αλλά θα μετακινηθούν σε άλλα τμήματα της εταιρείας.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Διαθέτουμε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα που εργάζεται στα αυτόνομα συστήματα και τις σχετικές τεχνολογίες στην Apple. Την ώρα που η ομάδα επικεντρώνει την προσοχή της σε διάφορες περιοχές – κλειδιά για το 2019, ορισμένες ομάδες μετακινούνται σε άλλα πρότζεκτ, όπου θα υποστηρίξουν την εκμάθηση των μηχανών και άλλες πρωτοβουλίες σε όλο το φάσμα της Apple. Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία με τα αυτόνομα συστήματα, ότι η Apple έχει μοναδικές ικανότητες να συνεισφέρει και ότι αυτό το project είναι το πιο φιλόδοξο project εκμάθησης μηχανικής που έγινε ποτέ».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ