5 πράγματα που πρέπει να προσέχεις με τον Ερμή στον Υδροχόο!

Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι μια κατηγορία μόνος του. Δεν μοιάζει και δεν θέλει να μοιάζει σε κανέναν άλλον σε ό,τι σκέφτεται, λέει και πράττει. Αν έχεις κάποιον που γεννήθηκε με τον Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο και θέλεις να πας με τα νερά του κάνε ή απόφυγε τα παρακάτω:

1. Μην του μιλάς για πρόγραμμα. Δε θα το ακολουθήσει ακόμα κι αν τον απειλήσεις. Θα κάνει ό,τι θέλει, όπως το θέλει και όποτε το θέλει. Επίσης, ο τρόπος που θα προσεγγίσει τα καθήκοντά του, την εργασία του ή τη μάθησή του, είναι αντισυμβατικός. Μην απορήσεις, αν τον δεις να διαλογίζεται εν μέσω meeting ή να διαβάζει για διαγώνισμα με μουσική στη διαπασών. Χάζεψέ τον και μη του μιλάς!

2. Ξέχασε ό,τι ξέρεις και εξερεύνησε νέα μονοπάτια. Περιπετειώδης ή μάλλον περίεργος και διψασμένος για οτιδήποτε νέο, εκκεντρικό, πρωτότυπο, διαφορετικό, θα σε παρασύρει και θα σε εκτροχιάσει. Αυτή όμως είναι και η μαγεία του: τολμά να διαφέρει. Ακολούθησέ τον!

3. Καλύτερα να μην του πηγαίνεις πολύ κόντρα, όταν τον βλέπεις να φουντώνει με λάμψη στα μάτια για το οτιδήποτε. Ξεροκέφαλος είναι κι αγαπά πολύ αυτά που λέει κι υποστηρίζει. Αντλεί μια αίσθηση περηφάνιας, την οποία δεν θα σου επιτρέψει να του την αφαιρέσεις ποτέ.

5. Απόλαυσέ τον! Είναι εξαιρετική παρέα, υπέροχα ευφυής, το χιούμορ του είναι ανατρεπτικό και τα σχόλιά του πνευματώδη! Σπάει τους κανόνες, θα σε γεμίσει με ένα σωρό μικρές περίεργες πληροφορίες για θέματα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ σοβαρά να εντρυφήσεις!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here